Ο απολογισμός του Μποχωρίδη

Ικανοποιητική –τηρουμένων των αναλογιών- έκρινε ο Λευτέρης Μποχωρίδης την πορεία της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων, κάνοντας τον απολογισμό του.
Ο 20χρονος γκαρντ του Άρη δήλωσε: «Από την μία μεριά δεν είμαστε και τόσο ευχαριστημένοι. Είχαμε κάποιους στόχους από την αρχή. Είμαστε μια ομάδα που είχαμε ξεκινήσει μια προσπάθεια από πέρυσι, παρόλα αυτά έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα και με τις απουσίες που είχαμε –και να πω ότι παίξαμε για όλα τα παιδιά και για εκείνα που βρέθηκαν στην προετοιμασία από την πρώτη μέρα- κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια και η έκτη θέση είναι κάτι για το οποίο είμαστε χαρούμενοι για αυτό.
Ένα πανευρωπαϊκό τουρνουά σου προσφέρει πολλές εμπειρίες. Πιο πολύ κρατάω το διάστημα που ήμασταν ομάδα και το ότι όλοι μας παίζαμε πρώτα από όλα για να το χαρούμε και να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας.
Σε ένα τέτοιο τουρνουά δεν κάνεις προσωπικό απολογισμό. Κοιτάς πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις με την ομάδα σου και εγώ έκανα ότι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα μου. Και είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω για να φτάσουμε ως εδώ».
To Top