ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μποχωρίδης: «Ευθύνη μας να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο, τον θέλουμε δίπλα μας» (video)

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε στη σημερινή media day τόσο για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στη Ντνίπρο, όσο και για την κατάσταση στον Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Για το ότι είναι αδιάφορο βαθμολογικά το παιχνίδι: «Η ομάδα έχει κίνητρο σε κάθε παιχνίδι. Μας ενδιαφέρει το παιχνίδι, παίζουμε πάντα για να κερδίζουμε, δεν υπάρχει καμία αδιαφορία. Πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή, να παλέψουμε και να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Θέλουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας αύριο και να δείξουμε πως είμαστε έτοιμοι και για το Περιστέρι. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και θέλουμε να έχουμε συνέχεια».

Για τη νίκη επί του Κολοσσού και τη συνέχεια: «Θέλουμε το καλύτερο δυνατό στο πρωτάθλημα. Πετύχαμε μια σημαντική νίκη, θέλουμε να πατήσουμε πάνω σε αυτήν και να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Βοήθησαν όλα τα παιδιά που έπαιξαν, ο Φλιώνης και ο Σλαφτσάκης έδωσαν πολλή ενέργεια. Κάθε φορά κάποιος άλλος παίκτης δίνει το έναυσμα για να προχωράμε.

Σχετικά με τον κόσμο: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να δούμε όλοι γεμάτο το γήπεδο με το Περιστέρι. Το θέλουμε όλοι πολύ. Να μας δώσει δύναμη ο κόσμος και να βγάλουμε ότι ενέργεια έχουμε για να κερδίσουμε και να τον ευχαριστήσουμε. Είναι δική μας ευθύνη να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο γιατί ο Άρης στηρίζεται στον κόσμο της».

Δείτε μέρος των δηλώσεων του αρχηγού του Άρη μέσα από την κάμερα του PRESSARIS:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο @lefbo7 αναλύει τον αγώνα με το Περιστέρι και την επιθυμία των παικτών να παιξουν μπροστα σε ενα κατάμεστο Nick Galis Gall #ARISBC #arisfans #arisfamily #pressaristeam #pressaris #emperor

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pressaris.gr (@pr3ssaris) στις

To Top