ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μποχωρίδης: “Η πρόκριση περνάει από το χέρι μας και από το… Παλέ”!

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αναφέρθηκε, μιλώντας στην ΕΡΤ3 στη σημασία της νίκης επί της Τουρκ Τέλεκομ, στη συνέχεια του EuroCup, που περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες στο “Nick Galis Hall” και στο εξαιρετικό ντεμπούτο του Τζόναθαν Σταρκ με τη φανέλα του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Κόσμο των Σπορ”:

Για τη νίκη κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ: “Θέλαμε πολύ τη νίκη για να ανεβούμε και βαθμολογικά. Είναι ένα αποτέλεσμα, που θα μας βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια πρόκρισης. Κρατάμε τα καλά στοιχεία. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, το ελέγχαμε από την αρχή μέχρι το τέλος και θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Ο αγώνας ήταν κρίσιμος και για τις δύο ομάδες. Αν χάναμε ίσως να είχαμε πρόβλημα. Το ήθελαν πολύ και οι δύο ομάδες και γι’ αυτό είμαστε χαρούμενοι, που νικήσαμε”.

Για τα απρόσμενα αποτέλεσμα της 12ης αγωνιστικής: “Θα φανεί στη συνέχεια ποιος θα είναι ο αντίκτυπος από τα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας, Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Όλα είναι στο χέρι μας. Η πρόκριση θα περάσει και από το γήπεδό μας και πιστεύουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια”.

Για το ντεμπούτο του Τζόναθαν Σταρκ: “Έχει δείξει από την αρχή ότι είναι έτοιμος να μας βοηθήσει. Έχει εγκλιματιστεί πάρα πολύ γρήγορα και ελπίζουμε να συνεχίσει και στα επόμενα παιχνίδια έτσι, να μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο, να ανέβουμε επίπεδο, σαν ομάδα”.

Για τα τέσσερα παιχνίδια που έχει ο Άρης στην έδρα του: “Η έδρα μας έχει βοηθήσει σε όλα τα ματς μέχρι τώρα, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Τώρα υπάρχει ένας λόγος παραπάνω να συνεχίσει να το κάνει για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι εκεί κι εμείς θα τους το ανταποδώσουμε με νίκες. Πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί, μαζί με τον κόσμο να πάρουμε τις νίκες, που πρέπει. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα πάμε να παίξουμε με το Λαύριο και μετά θα ασχοληθούμε με την Σλασκ”.

To Top