Μποχωρίδης: «Κάναμε το αυτονόητο, συνεχίζουμε για την εξάδα»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έκανε το καλύτερο, μαζί με αυτό του Κυπέλλου στην Πυλαία, παιχνίδι του στη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Άρη, το Σάββατο στη Χαλκίδα κόντρα στον Ίκαρο. Το συνδύασε μάλιστα με ρεκόρ καριέρας, με τους 19 πόντους που σημείωσε. Ο 20χρονος γκαρντ έδειξε μεγάλη ωριμότητα στο παιχνίδι του και μαζί με τον Πελεκάνο «οδήγησαν» τον Άρη. Όμως επισημαίνει ότι η ομάδα του δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το αυτονόητο. 

Μιλώντας στα «Α.Ν. των συντακτών» ο 19χρονος γκαρντ δήλωσε

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ: «Δεν είναι απάντηση. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, που από την αρχή είπαμε τουλάχιστον ότι είναι η έκτη θέση. Απλά κάνουμε αυτό που πρέπει. Τις τρεις νίκες έπρεπε να τις πάρουμε, δεν είναι υπέρβαση, ούτε τίποτα άλλο. Κυνηγάμε αυτό που θέλαμε από το ξεκίνημα της σεζόν».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ: «Παρότι έχει φύγει ο Αθηναίου, έχουμε προσπαθήσει πάρα πολύ στις προπονήσεις για να παρουσιάσουμε την εικόνα που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια. Το κλίμα είναι πολύ καλό και μέσα από τη σκληρή δουλειά νομίζω ότι τα αποτελέσματα φαίνονται πια μέσα στο γήπεδο. Είχαμε ομαδικότητα, παίξαμε πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση κι έτσι καταφέραμε να φύγουμε νικητές και από τη Χαλκίδα».

ΓΙΑ ΤΟΥΣ 88 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ: «Αν δεν κάνω λάθος είμαστε η τρίτη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Η φιλοσοφία μας σίγουρα δεν αλλάζει. Έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο και το ακολουθούμε πιστά. Στη Χαλκίδα έτυχε και ήμασταν πολύ καλοί και επιθετικά και πήραμε το παιχνίδι. Εμείς, πάντως, όλα τα παιχνίδια τα κυνηγάμε και θέλουμε να τα κερδίζουμε από την άμυνα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για να πετύχουμε και τους στόχους μας. Στη Χαλκίδα όλα λειτούργησαν πάρα πολύ καλά. Ό,τι κι αν σχεδιάσαμε βγήκε στο γήπεδο. Επιμένω ότι το σημαντικό στοιχείο είναι η ομαδικότητα, που μας κάνει να παίζουμε καλύτερο μπάσκετ. Κόντρα στον Ίκαρο βγάλαμε έτσι πολλά ελεύθερα σουτ, γεγονός που μας επέτρεψε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση».

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ: «Σίγουρα η διακοπή θα έχει επιδράσεις σε όλες τις ομάδες, είτε θετικές, είτε αρνητικές. Μας δίνει βέβαια και χρόνο να δουλέψουμε. Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο στις προπονήσεις, νομίζω ότι θα έχουμε την δυνατότητα στα τελευταία δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι»

To Top