Μποχωρίδης και Βεζένκοφ προωθούν τα διαρκείας του Ερασιτέχνη! (photos)

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ συμμετείχαν στην διαφημιστική καμπάνια για τα εισιτήρια διαρκείας του ΑΣ Άρη, τα οποία τιμώνται μόλις 20 ευρώ και δίνουν πολλαπλάσιες παροχές!

Η ανακοίνωση: “Λευτέρης Μποχωρίδης και Αλεξανδρός Βεζένκοφ, κάτοχοι πανελληνίων πρωταθλημάτων παίδων και εφήβων με την φανέλα του ΑΣ ΑΡΗΣ αποτελούν κεφάλαια για τον σύλλογο μας, φωτογραφίζονται με τα διαρκείας των τμημάτων μπάσκετ του ερασιτέχνη και με τα αναμνηστικά μπλουζάκια που δικαιούται καθε κάτοχος διαρκείας των 20 ευρώ.

Ενα συμβολικό ποσό για τις εξης παροχές :

– αναμνηστικό μπλουζάκι 100 ετων του ΑΣ ΑΡΗΣ

– ελεύθερη είσοδο σε 13 εντός έδρας παιχνίδια του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του συλλόγου μας, ΑΡΗΣ ELGEK , που αγωνίζεται στην Α1 και παίζει στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

– 10% έκπτωση σε όλες τις αγορές σας απο το Aris Legend Store το επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Τα διαρκείας θα διατείθενται στα εξής σημεία:

– σε ειδικά στάντ που θα βρίσκονται έξω απο το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και απο το Kλεάνθης Bικελίδης , στους εντός έδρας αγώνες των ΠΑΕ και ΚΑΕ ΑΡΗΣ .

– στο γραφείο μπάσκετ του ΑΣ ΑΡΗΣ , που βρίσκεται κάτω απο την θύρα 3 του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης, εντός κλειστού γηπέδου μπάσκετ “Ανέστης Πεταλίδης”, ώρες λειτουργίας: Δευτέρα εώς Παρασκευή 17:00-21:00, Σαββατοκύριακο 08:00 – 14:00, τηλ. 2310 309192

-στο επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Aris Legend Store, κατα τις ώρες λειτουργίας του.

To Top