ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μποχωρίδης: «Να μην μας πάρει από κάτω»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης στις δηλώσεις του τόνισε πως πρέπει η ομάδα να μην πέσει ψυχολογικά και να συνεχίσει  την δουλειά που κάνει με στόχο τη βελτίωση.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

«Έχοντας δύο νίκες σε επτά αγώνες ξέραμε τη δυσκολία του παιχνιδιού, θέλαμε πολύ να κερδίσουμε αλλά δεν μπήκαμε όπως έπρεπε από την αρχή με συνέπεια να επιτρέψουμε την ΑΕΚ να κάνει το παιχνίδι της κι εμείς να κυνηγάμε στο σκορ» ανέφερε αρχικά ο αρχηγός του Άρη και πρόσθεσε:

«Από εδώ και πέρα σαν ομάδα δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Αυτό μας είπε στα αποδυτήρια και ο κόουτς ότι δεν θέλει να δει κατεβασμένο κεφάλι. Ελπίζω να το κάνουμε όλοι και ο κόσμος επίσης. Ο προπονητής προσπαθεί να βγάλει την πίεση από πάνω μας και παίρνει περισσότερη πίεση απ’ ότι πρέπει κι αυτό δεν είναι δίκαιο γιατί εμείς παίζουμε στο γήπεδο. Δεν πιστεύω ότι θα μας βαρύνει περισσότερο, όποιος νιώθει περισσότερη πίεση θα πρέπει να τη διαχειριστεί μόνος του».

Για την ισορροπία που ψάχνει ο Άρης σε άμυνα και επίθεση είπε: «Από την αρχή της χρονιάς είχε πει ότι θα ξεκινάμε τους αγώνες με την άμυνα. Πρέπει να βρούμε ρόλους στην επίθεση και να είμαστε πιο παραγωγικοί. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε για να έχουμε περισσότερα καλά διαστήματα και μέσα από αυτά να χτίσουμε την κάθε φάση και στιγμή».

To Top