Μποχωρίδης: “Να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι”

Η Εθνική Νέων νίκησε χθες τη Σερβία και ξεκίνησε με θετικό αποτέλεσμα της υποχρεώσεις στην δεύτερη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Κρήτη. Οι διεθνείς μας αγωνίστηκαν με καρδιά, έβγαλαν πάθος και κατάφεραν να πάρουν μία νίκη που διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση (όπως και οι Διαμαντάκος, Αγραβάνης), σημειώνοντας 17 πόντους, ενώ μάζεψε και 7 ριμπάουντ στη νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κόντρα στην Σερβία. Ο νεαρός γκαρντ μίλησε στο sport24.gr για το θετικό αποτέλεσμα επί των Σέρβων, το παιχνίδι με τους Ισπανούς, αλλά και τη συνέχεια της Εθνικής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Καταφέραμε και περάσαμε στην δεύτερη φάση της διοργάνωσης, κάτι που θέλαμε, όμως δεν μπορέσαμε να μεταφέρουμε νίκη. Πριν την έναρξη του αγώνα είχαμε πει πώς θα πάμε για το 3/3 στις αναμετρήσεις που έχουμε μπροστά μας. Παίξαμε απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, όπως ήταν η Σερβία που ήταν και αήττητη και αγωνιστήκαμε με ψυχή και καρδιά, ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα“, ήταν τα πρώτα λόγια του Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

Τώρα κοιτάζουμε τη συνέχεια. Δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε σε καμία περίπτωση. Πηγαίνουμε βήμα – βήμα. Έχουμε κι άλλο ματς, αυτή την φορά με αντίπαλο την Ισπανία και πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη. Είναι μία ομάδα που έχει παράδοση στο μπάσκετ και είναι πολύ καλή.

Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είμαστε ομάδα, αγωνιζόμαστε πάντα όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους“.

To Top