ΜΠΑΣΚΕΤ

Μποχωρίδης: “Ο Καστρίτης έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο για να επιστρέψω στον Άρη” (video)

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη, μετά την επιστροφή του στον Άρη στην εκπομπή “Κόσμος των Σπορ” της ΕΡΤ3, δηλώνοντας ότι ο Γιάννης Καστρίτης ήταν ο βασικότερος λόγος της απόφασης του να επιλέξει την πρόταση των κιτρινόμαυρων, σε συνδυασμό με τη συμμετοχή της ομάδας στο EuroCup. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Μποχωρίδης: 

Για την κατάσταση που βρήκε στον Άρη: “Η κατάσταση που συνάντησα στον Άρη φέτος είναι πολύ διαφορετική. Η προηγούμενη θητεία μου στην ομάδα ήταν η πιο δύσκολη γιατί η ομάδα πάλευε για τη σωτηρία. Χαίρομαι που ήρθα σε ένα περιβάλλον, που είναι πολύ διαφορετικό. Υγεία να έχουμε, να είναι όλα τα παιδιά καλά, να μπορέσουμε να γίνουμε ομάδα, γιατί εμείς τώρα βρεθήκαμε όλοι μαζί και θα ξεκινήσουμε προπονήσεις. Πρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα να δεθούμε, να γίνουμε ομάδα, για να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της νέας σεζόν”.

Για την αποθέωση που γνώρισε κατά την παρουσίαση των ομάδων πριν την έναρξη του φιλικού με την ΤΣΣΚΑ Σοφίας: “Πραγματικά ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα, να γυρνάς στην ομάδα, που έχεις μεγαλώσει και να σε υποδέχονται έτσι, είναι κάτι μοναδικό. Θα πω ότι ήταν λίγο δύσκολο, γιατί δεν έπαιξα στον συγκεκριμένο αγώνα. Ήταν λίγο περίεργο. Ήθελα πάρα πολύ να παίξω”. 

Για τους λόγους που επέλεξε τον Άρη: “Εκτός του ότι ο Άρης είναι η ομάδα κι εδώ θα είναι πάντα το σπίτι μου. Εδώ έχω μεγαλώσει. Μπορώ να πω ότι η παρουσία του κόουτς Καστρίτη έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο, όπως επίσης κι ότι η ομάδα θα συμμετέχει στο EuroCup. Πλέον το όραμα στην ομάδα είναι πολύ διαφορετικό, σε σχέση με αυτό που είχα αφήσει”. 

Δείτε τη συνέντευξη του γκαρντ των κιτρινόμαυρων:

To Top