ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μποχωρίδης: «Ο Μποχωρίδης έχει ανάγκη τον Άρη!»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, τονίζοντας πως έχει ανάγκη τον Άρη, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αρχικά είπε: «Προερχόμασταν από 6 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη. Πιστεύουμε μπορούμε το κάτι παραπάνω. Είμαι χαρούμενος που παίξαμε ωραίο μπάσκετ και κερδίσαμε σχετικά άνετα».

Για την απουσία του και την επιστροφή: «Δεν ξέρω αν ο Άρης έχει ανάγκη τον Μποχωρίδη αλλά σίγουρα ο Μποχωρίδης έχει ανάγκη τον Άρη και ότι μπήκα μετά από τραυματισμό και ένιωθα σα να μην έχω λείψει ούτε μία μέρα. Νιώθω πολύ καλά μέσα στο γήπεδο. Είχαμε έναν ενθουσιασμό από την αρχή, όλοι δείξαμε πόσο θέλουμε τη νίκη. Το είδαμε πολύ διαφορετικά και είναι προϊόν όλης της ομάδας».

Για τον κόσμο και την γενικότερη οικονομική βοήθεια στην ΚΑΕ: «Τους αφιερώνουμε την προσπάθεια μας γιατί δώσαμε στο γήπεδο ότι είχαμε και την νίκη. Την πρώτη μου χρονιά όταν γύρισα είχε γίνει κάτι αντίστοιχο. Πληρώθηκα με κουπόνια από τον Super 3 και είδαμε ότι γίνεται κάτι. Μόνο η κίνηση που γίνεται δεν περιγράφεται. Τους ευχαριστούμε. Ακόμα και στην προπόνηση που μας στήριξαν. Είδαν όλοι τι κόσμο και δυναμική έχει ο Άρης. Θέλαμε και εμείς μετά να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

Για τη συνέχεια: «Ήμασταν αισιόδοξοι πριν το παιχνίδι και εγώ συγκεκριμένα από την 1η αγωνιστική. Δείξαμε ότι είμαστε ένα καλό σύνολο που μπορεί να κάνει νίκες και δε θέλουμε να αδικούμε τους εαυτούς μας. Βρισκόμαστε ακόμα χαμηλά, όμως δείξαμε ότι υπάρχει κάτι καλό και αν συνεχίσουμε έτσι θα μπορούμε πάμε παραπάνω. Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο είναι δύο φορές πιο σημαντικό από αυτό».

To Top