Μποχωρίδης: “Που κρίθηκε η νίκη του Άρη…”

Ο καλαθοσφαιριστής του Άρη Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε για την νίκη του Άρη μέσα στο κλειστό της Πυλαίας επί του ΠΑΟΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως… δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Σίγουρα είναι μια καλή ημέρα για εμάς. Σίγουρα ήμασταν καλά προετοιμασμένοι, μπήκαμε από την αρχή δυνατά, παρόλο που προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ, σταθήκαμε καλά και καταφέραμε να κερδίσουμε. Η θέληση ήταν αυτό που έκανε την διαφορά, δείξαμε ότι ήμασταν πιο έτοιμη ομάδα».

Για την προετοιμασία που έγινε πριν το ματς: «Κάναμε πάρα πολύ καλή προετοιμασία για αυτό τον αγώνα. Ήμασταν προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια. Περίμενα τον ΠΑΟΚ καλύτερο, αλλά συμβάλαμε και εμείς για να πάρουμε αυτή την σημαντική νίκη».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Καταρχήν η ενέργεια που βγάζουμε στο γήπεδο και το πάθος. Η νίκη σημαίνει πολλά, ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και πήραμε ψυχολογία . Η νίκη μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε και να έχουμε μια καλή πορεία».

Για το αν τον επηρέασε η ατμόσφαιρα: «Εμένα δεν με επηρέασε η ατμόσφαιρα».

Για το γεγονός ότι η ομάδα αποτελείται από αρκετούς Έλληνες παίκτες: «Σίγουρα είναι καλό ότι η ομάδα αποτελείται από Έλληνες παίκτες. Περιμένουμε την επιστροφή του Χάντ, που θα μας βοηθήσει, αλλά το ότι είμαστε πολλοί Έλληνες στο ρόστερ, μας κάνεις πιο δεμένους».

Ενώ συνεχίζοντας είπε: «Πριν από τον αγώνα, μας μάζεψε ο αρχηγός ο Αντώνης και μας προετοίμασε για το τι θα συναντήσουμε. Μιλήσαμε μεταξύ μας και ήμασταν έτοιμοι για όλα. Δεν γιορτάσαμε το ματς, έχουμε παιχνίδι το Σάββατο σε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Δράμα».

Για την χαρά του κόσμου του Άρη: «Δέχτηκα πολλά μηνύματα από τον κόσμο του Άρη, για την επιτυχία και αυτό μας δίνει ώθηση για την συνέχεια».

To Top