ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μποχωρίδης στον “άσο” και οι σκέψεις για τη βελτίωση ρόστερ και μπάτζετ

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι μια προσθήκη που καλύπτει το κενό του Κουάμι Βον. Το αν θα αποκτηθεί πλέι μέικερ, γιατί εκεί εστιάζεται σημαντικό πρόβλημα, είναι θέμα απόφασης διοίκησης – Γιαννάκη, σε συνάρτηση με τι υπάρχει στην αγορά στα χρήματα που διαθέτει ο Άρης.

Αυτή τη στιγμή το πιο πιθανό σενάριο είναι να δοθεί χρόνος στην υπάρχουσα περιφερειακή γραμμή, να πάρει λεπτά συμμετοχής ο Μποχωρίδης στη θέση “1” και αναλόγως να κινηθεί η ομάδα αργότερα.

Εφόσον ολοκληρωθούν οι λύσεις συμβολαίων με τους τρεις Αμερικανούς (Βον, Πέτγουεϊ, Μοράντ), επόμενη κίνηση για τον Άρη θα είναι – βάσει των αναγκών που προκύπτουν – ένας φόργουορντ, που θα έχει την ευχέρεια να καλύψει και την θέση “3” και την θέση “4” και παράλληλα θα “μεταφερθεί” περισσότερο στο “5” ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο οποίος έδειξε και στην Οστάνδη πως ως σέντερ αποδίδει πολύ καλύτερα στο γήπεδο.

Για να συμβούν, βέβαια, όλα τα παραπάνω απαιτείται και ρευστό ή έστω διακανονισμοί για τα δεδουλευμένα αυτών που θα αποχωρήσουν και ήδη υπάρχει τέτοια διαδικασία.

To Top