Μπούκερ και Σανς συμφώνησαν για supermax συμβόλαιο 224.000.000

Με τον Ντέβιν Μπούκερ σε ρόλο ηγέτη θα συνεχίσουν οι Φοίνιξ Σανς καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν για supermax συμβόλαιο ύψους 224 εκατομμυρίων.

Κάτοικος Φοίνιξ και παίκτης των Σανς για τουλάχιστον τέσσερα ακόμα χρόνια θα παραμείνει ο Ντέβιν Μπούκερ που συμφώνησε σε supermax συμβόλαιο ύψους 224 εκατομμυρίων που μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 295 εκατομμύρια δολάρια για έξι χρόνια.

Το supermax συμβόλαιό του θα τεθεί σε ισχύ από την σεζόν 2024/25 και οι Σανς προχώρησαν σε μία συμφωνία και μία κίνηση που δείχνει την λαχτάρα τους να επιστρέψουν στους τελικούς του ΝΒΑ μετά από τον αποκλεισμό τους την φετινή σεζόν στους ημιτελικούς της Δύσης από τους Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς.

Ο Μπούκερ ήταν από τα κύρια γρανάζια στη μηχανή των Σανς και μαζί με τον Κρις Πολ σήκωσαν μεγάλο βάρος στο ρόστερ των “Ήλιων”. Ο Μπούκερ βρίσκεται στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του με την ομάδα του Φοίνιξ και την φετινή σεζόν μέτρησε μέσο όρο 26.8 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4.8 ασίστ ανά παιχνίδι.

Ο Μπούκερ επιλέχθηκε στο Νο13 του Draft το 2015 από τους Σανς και έκτοτε έχει αποτελέσει τον σταρ της ομάδας, με το Φοίνιξ να δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό του.

To Top