ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπούργος: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»

Ο Χερμάν Μπούργος δήλωσε την εμπιστοσύνη του στην ετοιμότητα αλλά και στην ικανότητα των παικτών του ενόψει του ντέρμπι (11/5, 18:30) με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αργεντίνος προπονητής του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports για το ντέρμπι, το οποίο είναι κομβικό στην προσπάθεια που κάνει για την έξοδό στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπούργος:

«Θεωρώ ότι κόντρα στον Ολυμπιακό δημιουργήσαμε συνθήκες και προϋποθέσεις. ωστόσο δεν μπορέσαμε να τις εκμεταλλευτούμε, είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου».

Για τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, στον σύλλογο, είμαστε όλη στην ίδια γραμμή για να πετύχουμε το στόχο μας».

Για τους πολλούς τραυματισμούς: «Είναι δύσκολη κατάσταση, δημιουργεί προβλήματα, αλλά υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να αντικαταστήσουν τους τραυματίες και να παίξουμε κατάλληλα κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Για τους Γκάνεα και Σάσα και αν είναι εκτός: «Θα πρέπει να ρωτήσετε το γιατρό της ομάδας».

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Όντως, είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε πολύ λίγο διάστημα κάναμε μια αξιόμαχη ομάδα και, σίγουρα, πάμε να ανταγωνιστούμε τον ΠΑΟΚ και βλέπουμε τι θα γίνει στην πορεία».

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

To Top