ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπούργος: «Δεν νιώθω καμία πίεση με τους υψηλούς στόχους της ομάδας» (video)

Ο Χερμάν Μπούργος μίλησε στην κάμερα της NOVA.

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, τους στόχους που έθεσε η διοίκηση, το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του και τη δύσκολη επιλογή του καταρτισμου της βασικής ενδεκάδας, μίλησε ο προπονητής του Άρη.

«Δεν νιώθω καμία πίεση με τους υψηλούς στόχους της ομάδας» τόνισε μεταξύ άλλων.

 Για τον Παναιτωλικό: «Ο Παναιτωλικός είναι μία καλή ομάδα. Ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο, αλλά κι εμείς έχουμε δουλέψει και είμαι πολύ αισιόδοξος».

Για το αν το ότι μέσα στην ομάδα μιλάνε ξεκάθαρα για Πρωτάθλημα και Κύπελλο προσθέτει πίεση: «Όχι δε νιώθω κάποια αμφιβολία ή δυσκολία, είναι στόχοι της ομάδας. Οπωσδήποτε αυτοί οι στόχοι θα καθοριστούν παιχνίδι με το παιχνίδι, αλλά είναι οι στόχοι της ομάδας».

Για το αν το γεμάτο ρόστερ του κάνει εύκολη τη ζωή ή του προκαλεί «πονοκέφαλο»: «Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, είναι μία κατάσταση που την ζουν όλοι οι προπονητές. Είναι πολύ σημαντικό να έρχονται καινούριοι παίκτες. Όπως έχω πει πολλές φορές εμείς είμαστε ακόμη σε διαδικασία δημιουργίας της ομάδας. Θέλουμε να ενσωματώσουμε τους νέους παίκτες όσο πιο γρήγορα μπορούμε και φυσικά να κερδίζουμε».

Για το αν ανακουφίστηκε από το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιεί όλους τους ξένους παίκτες: «Ναι ήταν κάτι πάρα πολύ θετικό και τώρα μπορούμε να ενσωματώσουμε όλους τους παίκτες στην ομάδα».

Για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας, συγκριτικά με αυτό που έχει ο ίδιος στο μυαλό του: «Δεν είναι κάτι εύκολο για να το πετύχουμε. Χθες κιόλας ήρθε ένας νέος ποδοσφαιριστής. Εμείς βρισκόμαστε σε φάση που βάζουμε τα θεμέλια για την καινούρια ομάδα. Χτίζουμε και προσπαθούμε να το κάνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για το αν περιμένει ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα φέτος: «Εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται».

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

To Top