ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπούργος: “Είμαστε ενωμένοι, απολαμβάνω την παρουσία μου στον Άρη”

Ο Χερμάν Μπούργος στην πρώτη του αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα της NOVA.

Ο νέος προπονητής του Άρη που συστήθηκε με νίκη στο ντεμπούτο του παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Ο Αργεντινός τεχνικός μίλησε για την πρώτη του εμπειρία στον πάγκο των κιτρίνων, το πως βιώνει τις πρώτες του ημέρες στην Ελλάδα.

Επίσης, μίλησε για τους στόχους του, το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ τέλος απάντησε για το αν επικοινώνησε μαζί του ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Όπως σημείωσε αρχικά: «Είμαι καλά και πολύ ευχαριστημένος, οι παίκτες μου κάνανε μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο».

Αναφορικά με τις πρώτες μου ημέρες στον Άρη: «Η αλήθεια είναι πως σε μικρό χρονικό διάστημα βρήκαμε την γραμμή μας και πως να δουλεύουμε σαν μια ενωμένη ομάδα. Αυτό που θα κάνουμε είναι κρατήσουμε αυτή τη δυναμική γραμμή, προκειμένου να πάρουμε και τη νίκη κόντρα στον Αστέρα».

Για τον «τελικό» με τον Αστέρα Τρίπολης: «Σαφώς, όλα τα παιχνίδια για εμένα προσωπικά θα πρέπει να τα βλέπουμε και να τα αντιμετωπίζουμε σαν τελικούς».

Για την Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι μια χώρα του… Θεού. όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα θα έλεγα πως είναι εκπληκτικό, βλέπουμε παίκτες με πάρα πολύ πάθος, όρεξη και δύναμη και φυσικά θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας. Αν μπορεί να έρθει και στην Τρίπολη ακόμα καλύτερα».

Για το αν συνομίλησε με τον Τσόλο Σιμεόνε και αν είδε το ντεμπούτο του με τον Άρη: «Όχι δεν μιλήσαμε, αλλά είμαστε φίλοι».

ΔΕΙΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

To Top