ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπούργος: «Εγώ θέλω να φτιάξω τον νέο Άρη, όχι τη νέα Ατλέτικο – Πάντα σκέφτομαι τη νίκη, τίποτα άλλο» (video)

Ο Χερμάν Μπούργος μίλησε για τα όσα γράφονται για τον ίδιο σε προσωπικό επίπεδο σε Ισπανία και Αργεντινή, σχολίασε την επιλογή του σχηματισμού με τους δύο επιθετικούς, αλλά και το γεγονός πως ο Άρης είναι η πρώτη ομάδα σε τελικές προσπάθειες στα πλέι οφ.

Παράλληλα, στάθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν ήθελε να σχολιάσει τίποτα σχετικά με τη νέα σεζόν.

«Εγώ θέλω να φτιάξω τον νέο Άρη, όχι τη νέα Ατλέτικο… Πάντα σκέφτομαι τη νίκη, τίποτα άλλο», υπογράμμισε στις δηλώσεις του χαρακτηριστικά για να τονίσει: “Το μυαλό του προπονητή ποτέ δεν ξεκουράζεται, πέρασα τις διακοπές… προπονούμενος επί της ουσίας. Έχουμε προσαρμοστεί για το πώς θα πάρουμε τη νίκη”.

Ο Αργεντίνος τεχνικός δεν θέλησε να δώσει το παραμικρό στοιχείο σχετικά με το πλάνο του ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αφού είπε (για το διάστημα της διακοπής) ότι… «το μυαλό του προπονητή δεν ξεκουράζεται ποτέ. Πέρασα τη διακοπή κάνοντας δουλειά και προετοιμαστήκαμε με τρόπο ώστε να πάρουμε τη νίκη», σε ερώτηση για το αν έχει κατασταλάξει στο 4-4-2 απάντησε ότι… «θα το δείτε την Κυριακή». Την ίδια απάντηση έδωσε και για τα πρόσωπα.

Σχετικά με το ότι ο Άρης είναι η πρώτη ομάδα σε τελικές προσπάθειες από αυτές που συμμετέχουν στα Playoffs είπε ότι… «σε όλα τα παιχνίδια παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, με την ίδια ένταση, με το ίδιο πάθος κι έτσι δημιουργούμε φάσεις», ενώ δε θέλησε να ξεχωρίσει τον Σέικ Ντουκουρέ (σε σχετική ερώτηση) για την εμφάνισή του απέναντι στον ΠΑΟΚ. «Δεν μου αρέσει να μιλάω συγκεκριμένα για παίκτες αλλά για την ομάδα».

Ρωτήθηκε επίσης για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είχε αγώνα μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο Ελλάδας. «Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο Παναθηναϊκός αλλά ο εαυτός μας», είπε ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει συζητήσει για το σχέδιο της επόμενης χρονιάς. «Είμαστε συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που κάνουμε τώρα», απάντησε.

Δείτε το βίντεο ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ:

To Top