ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπούργος: Κάθε μέρα δένεται πιο πολύ με τον Άρη και τον κόσμο του και το απολαμβάνει…

Ο Χερμάν Μπούργος έχει βάλει την υπογραφή του στην αντεπίθεση του Άρη. Μετράει ήδη τρεις συνεχόμενες νίκες στον κιτρινόμαυρο πάγκο με Ατρόμητο (3-0), Αστέρα (2-0) και Ολυμπιακό (2-1), αγνοεί τι σημαίνει ήττα φορώντας τη… φόρμα του Άρη και χτίζει παράλληλα ένα προσωπικό ρεκόρ.

Εκείνο που είναι ξεκάθαρο αυτή την στιγμή, είναι ότι Αργεντίνος κάθε μέρα που περνάει δένεται πιο πολύ με τον Άρη και το απολαμβάνει… Έχοντας την απόλυτη στήριξη του Θόδωρου Καρυπίδη, κέρδισε τόσο την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών, αλλά και του κόσμου. “Πολύ χαρούμενος για αυτά τα τρία παιχνίδια και τις τρεις νίκες που έφερε αυτό το σπουδαίο γκρουπ παικτών. Ευχαριστώ και τον κόσμο για την στήριξή του”, ήταν το μήνυμα το Μπούργος μετά την κιτρινόμαυρη νίκη.

Όταν είχε ανακοινωθεί η συνεργασία του Άρη με ον 53χρονο Αργεντίνο σημειώναμε: “ποντάρει σ’ έναν προπονητή που χωρίς να έχει καν πατήσει το πόδι του στο Χαριλάου, ήδη δείχνει ότι μπορεί να εμπνεύσει και την κερκίδα, (αρκεί να θυμηθούμε ότι έφτασαν ο Ερέρα με κάποια προσμονή λόγω Ισπανικής προέλευσης, οι Μάντζιος, Παντελίδης υπό… αμφισβήτηση και ο Ένινγκ με στοιχειώδη ανοχή)”.

Μέσα σε τρεις βδομάδες, είναι εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει όταν εμφανίζεται στον αγωνιστικό χώρο ή ακόμη, όταν φεύγει από αυτόν. Στο πρόσωπο του Χερμάν Μπούργος οι φίλοι του Άρη βλέπουν την ελπίδα για τον ερχομό μιας άλλης εποχής. Ο Άρης λοιπόν, επενδύει σε ένα προπονητή που όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος έρχεται να χτίσει από την αρχή σε βάθος τριετίας, παραλαμβάνοντας τα “κλειδιά”, κάτω από την απόλυτη εμπιστοσύνη του μεγαλομετόχου.

Το αν θα πετύχει ή όχι, έχει πολύ δρόμο ακόμη και για την ομάδα και για τον προπονητή. Αυτό που ήδη κατακτήθηκε αυτή την στιγμή είναι το “δέσιμο” που ήρθε σε σύντομο χρονικό διάστημα, καταγράφοντας αντιδράσεις, όπως αυτές της περασμένης Κυριακής τόσο στον πάγκο, όσο και στην κερκίδα.

Ήtαν η πρώτη φορά που ήταν τόσο διαχυτικός με τον κόσμο ο Αργεντίνος, ζώντας με ξεχωριστό τρόπο την επιτυχία. Όπως κατέγραψαν στην Ισπανία, ο Μπούργος ξεκίνησε την ελληνική περιπέτεια με… έκρηξη. Φυσικά υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη και για τα όσα θα πετύχει φέτος η ομάδα και για την νέα σεζόν, ειδικά όσο υπάρχει ανοιχτό το θέμα του CAS και της δυνατότητας των μεταγραφών.

 

To Top