ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπούργος: “Μας λείπει η συνοχή, υπομονή να γίνουμε ομάδα, συγκινημένος για τον κόσμο”

O Χερμάν Μπούργος κινήθηκε στο ίδιο μοτίβο με αυτά που είπε στο συνδρομητικό κανάλι, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Όπως είπε αρχικά: “Είμαι περήφανος για την ομάδα μου γιατί οι παίκτες μου έδωσαν και την ψυχή τους για να κερδίσουν και να πετύχουν την ανατροπή. Παίξαμε απέναντι σ’ ένα ισχυρό αντίπαλο κι έχει εμπειρία χρόνων σ’ αυτές τις διοργανώσεις. Εμείς πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα για να φτάσουμε στο επίπεδο του αντιπάλου μας”.

Στη συνέχεια υπογράμμισε: “Σε αυτό το επίπεδο και ειδικά μετά το 1-0 οι σκέψεις του προπονητή αλλάζουν διαρκώς. Είχα στο μυαλό μου ότι με αριθμητική υπεροχή θα μπορούσαμε να φτάσουμε στο 2-0 και στο 3-0 έχοντας τα ηνία του αγώνα. Ωστόσο, τα μικρά λάθη πληρώνονται ακριβά σε αυτό το επίπεδο και το λέω έχοντας προσωπική εμπειρία. Η Μακάμπι είναι διαρκώς πρωταθλήτρια και παίζει στην Ευρώπη κι εμείς προσπαθούμε να χτίσουμε μια ομάδα με πολλές προσθήκες για να φτάσουμε στο επίπεδό της. Έχω προσωπική εμπειρία έχοντας παίξει δύο τελικούς Champions League και δύο τελικούς Europa League. Πρέπει να δείξουμε υπομονή για να γίνουμε ομάδα. Να γνωριστούν οι παίκτες μεταξύ τους και να φτάσουμε στο επίπεδο των αντιπάλων μας”.

Στη σύγκριση των δύο αγώνων με τη Μακάμπι και τί έφταιξε τελικά είπε: “αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι να δουλέψει, να προσπαθήσει να αποκτήσει συνοχή γιατί υπάρχουν παίκτες οι οποίοι δεν ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία. Πρέπει να λύσουμε άμεσα τα προβλήματα και ουσιαστικά να χτίσουμε την ομάδα από την αρχή. Σε αυτό το υψηλό επίπεδο ακόμη κι ένα μικρό λάθος μπορεί να κοστίσει την πρόκριση”.

Τέλος είπε για τον κόσμο ότι: “είμαι πολύ συγκινημένος. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ότι οι παίκτες έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο”.

To Top