ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπούργος: «Ξεκάθαρος στόχος μας να παίξουμε στην Ευρώπη – Πήρα πάνω μου όλη την πίεση από τους παίκτες» (video)

Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη στις δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών Novasports μίλησε για την θετική έκβαση της επιστροφής των έξι βαθμών στην ομάδα.

Αναφέρθηκε στις αλλαγές που έκανε σε αυτά τα δύο παιχνίδια, τοποθετήθηκε για τα στοιχεία που θέλει να προσθέσει στην ομάδα και κατέληξε μιλώντας για το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αρχικά για την πίεση των δύο πρώτων αγώνων του είπε:

«Ήταν μία πίεση που την γνώριζα και την οποία απορρόφησα εγώ, την πήρα πάνω μου για να βοηθήσω τους παίκτες μου».

Για την απόφαση της επιστροφής των 6 βαθμών, σε συνδυασμό με τις δύο νίκες είπε: «Είμαι άνθρωπος που πιστεύω πως όσο πιο πολύ δουλεύεις, τόσο περισσότερο τύχη έχεις».

Όσον αφορά το στοιχείο που του αρέσει στην ομάδα είπε: «Αυτό που μου αρέσει όλοι ήμαστε σαν μία… γροθιά».

Για το θέμα του σκοραρίσματος, όπου o Άρης δυσκολεύτηκε πριν την έλευση του τόνισε: «Υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ, οπότε ξέραμε πως θα λυθεί, υπάρχουν καμιά φορά ορισμένα αρνητικά σερί που είναι δύσκολο να τα σπάσεις αλλά με ορισμένες μικρές αλλαγές μπορούν να έρθουν διαφορετικά αποτελέσματα»

Για το αν θα δούμε περισσότερα δικά του στοιχεία στην ομάδα στα επόμενα παιχνίδια: «Είναι σίγουρο αυτό. Όσο έχεις παραπάνω χρόνο να δουλέψεις, τόσο περισσότερα μπορείς να αλλάξεις. Θα υπάρχουν αλλαγές από μένα, από τους παίκτες, την διοίκηση, τον κόσμο».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό είπε: «Είναι ωραίο που έχουμε ένα ντέρμπι. Ξέρω τα πάντα για τον Ολυμπιακό, αλλά το πως θα τον αντιμετωπίσουμε είναι κάτι που ξέρουν οι παίκτες μου».

Για την θετική ανταπόκριση προς το πρόσωπο του είπε: «Ναι δέχομαι παντού αυτό τον σεβασμό, είναι ωραίο και θα κάνω ότι μπορώ για να μπορεί η ομάδα να βρίσκεται ψηλά».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του εδώ.

To Top