ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπούργος: “Ο Αρης που θέλω, είναι αυτός που θα κερδίζει όλα τα ματς”.

Ηρεμος και φυσικά χαμογελαστός ήταν ο Χερμάν Μπούργος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Λεβαδειακό, αναπτύσσοντας πάνω σε όσα δήλωσε νωρίτερα στο συνδρομητικό κανάλι.

Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις

Ο Αργεντινός δήλωσε ικανοποιημένος, κράτησε πράγματα που δεν του άρεσαν και κατέγραψε τα “κλειδιά” ώστε η ομάδα να φτάσει στην ομοιογένεια που επιθυμεί ο ίδιος.

Διαβάστε παρακάτω τις δηλώσεις του:

Για τη γεύση που του άφησε το παιχνίδι: “Αισθάνομαι ικανοποιημένος. Έχει κόστος και προσπάθεια να κερδίσεις, να δημιουργήσεις φάσεις για να βάλεις γκολ με μία καινούργια ομάδα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι, για να έχουμε κι άλλες νίκες στη συνέχεια”.

Για τα θετικά και τα αρνητικά που κρατάει από την ομάδα: “Μου άρεσε η απόδοση της ομάδας. Τα υπόλοιπα, θα τα πω μόνο στους ποδοσφαιριστές μου”.

Για την εμφάνιση του δεύτερου μέρους και αν είναι κοντά στα δικά του “θέλω“: “Ο Αρης που θέλω, είναι αυτός που θα κερδίζει όλα τα ματς”.

Για τις αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο: “Το έκανα για να δώσω ένταση και δύναμη στο κέντρο. Να γίνει πιο επιθετική”.

Για το ζήτημα με τους ξένους και την απουσία του Ιτούρμπε: “Είναι δύσκολη απόφαση, με στεναχωρεί αλλά κάποιος πρέπει να μείνει έξω”.

Για τη δήλωση του Θεόδωρου Καρυπίδη για τη διεκδίκηση του τίτλου: “Μιλήσαμε με τον πρόεδρο και η ομάδα δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Μοιραζόμαστε τα ίδια όνειρα αλλά όλα βήμα-βήμα. Η άνοδος της ομάδας θα έρθει σταδιακά. Μπορούμε να χτίσουμε μία καλή ομάδα, αλλά κάθε 15 λεπτά”.

Για τον Ενκουλού και τις μεταγραφικές κινήσεις του Αρη: “Αυτά τα συζητάω μόνο με τον πρόεδρο της ομάδας”.

Για το διάστημα που θα χρειαστεί η ομάδα να φτάσει στα δικά του “θέλω”: ‘Οταν μάθει ο ένας παίκτης τον άλλον, τι άρωμα φοράει ο ένας και τι άλλος, τι μουσική ακούει ο ένας και τι άλλος. Αυτό είναι το πρώτο στοιχείο. Να γνωριστούν μεταξύ τους. Να μάθουν πρωτα τα προσωπικά τους και μετά το ποδόσφαιρο”.

To Top