Μπούρμπος: «Ηθικοί αυτουργοί για τον Τσουμάνη όσοι επέτρεψαν να χάνονται τα χρήματα ποδοσφαιριστών»

Εξαγριωμένος και σοκαρισμένος εμφανίστηκε o Χρήστος Μπούρμπος, με τον Έλληνα παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να τονίζει πως ο θάνατος του Νίκου Τσουμάνη ήταν άδικος και πως για το συγκεκριμένο θέμα, ηθικοί αυτουργοί είναι όσοι επέτρεπαν οι ποδοσφαιριστές να χάνουν τα χρήματά τους.

Παράλληλα, ανέφερε το γεγονός ότι αρκετοί ακόμα συνάδελφοί του βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση και κάλεσε όλους τους υπεύθυνους να πάρουν μέτρα πριν να είναι αργά. Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο Μπούρμπος είχε μιλήσει ξανά τον Ιούλιο για την άσχημη θέση αρκετών ποδοσφαιριστών, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά τότε ότι «υπάρχουν παίκτες απελπισμένοι, δεν θέλει και πολύ για να… φουντάρεις».

Μεταξύ άλλων ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 :

«Ο Νίκος είχε κάποια οικονομικά προβλήματα, εγώ μιλούσα μαζί του, προφανώς θα ένιωθε με εμένα κάποια οικειότητα. Έπαιζε σε ομάδες που του όφειλαν χρήματα, αφού είχαν δηλώσει πτώχευση στο παρελθόν, αυτό το «έκτρωμα» που ακόμα δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάποιοι επέτρεπαν να συμβεί και να μένουν απλήρωτοι οι ποδοσφαιριστές.

Είμαι σοκαρισμένος, δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Είμαι εξαγριωμένος, είναι αποτελέσματα όλων αυτών των καταστάσεων που περνάει ο ποδοσφαιριστής, που φτάνει σε ένα σημείο 30 χρονών που να μην μπορεί να επιβιώσει. Επανειλημμένα έχουμε θίξει το θέμα, γνωρίζουν οι υπεύθυνοι και αυτοί είναι οι πρώτοι υπεύθυνοι για αυτό που έγινε με τον Νίκο, όλοι αυτοί που έδωσαν δικαιώματα να χάνονται τα χρήματα είναι ηθικοί αυτουργοί.

Είναι πολλά παιδιά έτσι και θα προσπαθώ να τους βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Προσπαθώ να μην νιώθω άσχημα για τον Νίκο, γιατί δεν τα κατάφερα. Δεν πρέπει να βρεθεί άλλος στη θέση του, δυστυχώς το παλικάρι δεν άντεξε, έφυγε άδικα. Πρέπει όλα τα παιδιά να ζητούν βοήθεια, να μην τα κρατάνε μέσα τους».

To Top