“Μπράβος του Μαρινάκη χτύπησε τον Κωνσταντίνου”!

Όπως αναμενόταν η παρουσία των Β.Μαρινάκη και Γ.Αλαφούζου στο Δ.Σ. της Super League την Τρίτη (24/02), δύο ημέρες μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου, θα ανέβαζε τους τόνους στα ύψη.

Οι πληροφορίες από τα γραφεία της Λίγκας κάνουν λόγο για πολεμικό κλίμα που κυριάρχησε από την αρχή της συνεδρίασης και κατέληξε σε έντονες λογομαχίες και εκτόξευση αντικειμένων.

Παράλληλα χτυπήθηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου από άγνωστο άτομο που εισέβαλε στην αίθουσα την ώρα της συνεδριάσης!

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΟ, το εν λόγω άτομο ανήκει στην προσωπική ασφάλεια του Βαγγέλη Μαρινάκη και αν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, τότε φαίνεται πως τα πράγματα ξεφεύγουν πλέον από κάθε όριο.

Ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τους κυρίους Μαρινάκη, Βρέντζο, Καραπαπά, Αγραφιώτη, ενώ η τετράδα του Παναθηναϊκού αποτελούνταν από τους κυρίους Αλαφούζο, Κωνσταντίνου, Σωπήλη, Μπαλωμένου.

Το ΔΣ διεκόπη λόγω της της ένταση και του επεισοδίου.

Πώς έγινε το επεισόδιο

Το ΔΣ άρχισε με μεγάλη ένταση λόγω όσων συνέβησαν στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακούστηκαν πρωτοφανείς βωμολοχίες και “απειλές” κυρίως από την λευρά του προέδρου του Ολυμπιακού που είπε ότι “περιμένω να ακούσω μια συγνώμη” και ότι “από τύχη ζω”. Η ένταση κορυφώθηκε όταν ο Β. Μαρινάκης φέρεται να πέταξε ποτήρι προς τον Ι. Αλαφούζο. Ο Β. Κωνσταντίνου προσπάθησε να προστατέψει τον πρόεδρο του ΠΑΟ και τότε η πόρτα άνοιξε και μπήκε ένα άτομο που δεν ανήκει στη Super League και χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο των αντιπρόεδρος των “πράσινων”.

Μετά το περιστατικό οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού απείλησαν με μηνύσεις ενώ αυτοί του Ολυμπιακού έφυγαν αμέσως από την αίθουσα του ΔΣ και τα γραφεία της όδου Αστροναυτών.

Κατά την έξοδό του από τα γραφεία της Λίγκας ο πρόεδρος του ΠΑΟ, Γιάννης Αλαφούζος τόνισε τα εξής:

«Εμένα ο κ.Μαρινάκης μου έριξε ένα ποτήρι νερό. Και μετά μπήκε ένας μπράβος του κ.Μαρινάκη και χτύπησε τον Κωνσταντίνου. Ξέρουμε ότι δρουν εγκληματικές οργανώσεις αλλά δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα μπουν έτσι στη σύσκεψη της Λίγκας και δρουν έτσι. Κι εμείς έχουμε κάνει λάθη αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο. Και στο ΣΚΑΙ έχουμε δεχθεί ύβρεις μέχρι και χειροβομβίδες. Και σήμερα είδαμε τι έγινε», ανέφερε και κατέληξε:

«Ζούμε σε μια δημοκρατία. Οι φορείς που αναλαμβάνουν να χειριστούν τέτοια θέματα είναι η αστυνομία και η δικαιοσύνη», κατέληξε.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου με τη σειρά του ανέφερε: «Ήταν ο Καραπαπάς με μπράβο και με έβριζαν. Πήγα να αντιδράσω αλλά με συγκράτησαν».

Πηγή: soccerplus.gr

To Top