ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ραούλ Μπράβο: “Δεν φτάνει μόνο ένα ημίχρονο, πρέπει να το βελτιώσουμε…”

O Ραούλ Μπράβο ξεχωρίζει με την ποιότητα και την ηρεμία του στο χώρο της άμυνας και σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων εμφανίσθηκε ικανοποιημένος για το νικηφόρο σερί των τριών αγωνιστικών, αλλά διατηρεί τις επιφυλάξεις του για την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο.

«Στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πολύ δυνατοί από το πρώτο λεπτό. Θέλαμε να νικήσουμε και να το καταφέρουμε από νωρίς. Μετά το 3-0 όλα ήταν πιο εύκολα. Ρίξαμε λίγο τον ρυθμό για να κάνουμε συντήρηση και δεν παίξαμε τόσο καλά. Πρέπει, όμως, να το αλλάξουμε αυτό, γιατί μόνο με ένα ημίχρονο δεν μπορεί να κερδίζεις πάντα τα παιχνίδια», τόνισε αρχικά ο Ισπανός αμυντικός.

Για τον χρόνο που χρειάζεται η ομάδα για να είναι έτοιμη, τόνισε:«Νομίζω 2-3 εβδομάδες ακόμα και θα βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορεί να μην είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά έχουμε τρεις νίκες. Είναι πολύ σημαντικό και μας δείχνει τον δρόμο για να συνεχίσουμε ακριβώς έτσι και να πετύχουμε ακόμα περισσότερες».

To Top