Μπράβο σε όλους για το 5-1, αλλά… ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει τελειώσει! Στην Ξάνθη παίζει τη… ζωή του!

Ο Άρης κέρδισε τον Αστέρα με σκορ 5-1. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, το τεχνικό τιμ, την διοίκηση και φυσικά τον κόσμο. Πανηγυρισμοί τέλος! Ο Άρης δεν έχει σωθεί. Έχει έναν τελικό. Στην Ξάνθη. Την επόμενη Κυριακή. Μέχρι τότε δεν υπάρχουν πανηγυρισμοί, αλλά απόλυτη συγκέντρωση και προσοχή.

Ο Άρης ευτύχησε να ανοίγει γρήγορα το σκορ και να αποβάλλει το άγχος από τα πόδια του. Μόλις στο 6′ ο Τριανταφυλλάκος με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ. Εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το κόρνερ του Ζαραδούκα και την ασίστ κεφαλιά του Γρηγόρη Παπαζαχαρία.

Το κόρνερ ήταν απόρροια της πίεσης ψηλά που άσκησε ο Άρης από το ξεκίνημα. Στο 12′ οι κίτρινοι είχαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Γιαννιώτας επιχείρησε να σκοράρει απευθείας από το κόρνερ, όμως ο Μπαντής ενστικτωδώς απέκρουσε και στην επαναφορά η κεφαλιά του Παπαζαχαρία δεν βρήκε στόχο.

Ο Άρης παρότι είχε το υπέρ του 1-0 δεν σταμάτησε να αναζητά και δεύτερο γκολ. Το πέτυχε στο 29′ όταν σε αντεπίθεση, Τάτος και Τριανταφυλλάκος συνδυάστηκαν εξαιρετικά και ο πρώτος βρέθηκε σε θέση βολής έξω από τη μεγάλη περιοχή. Το αριστερό βολέ του έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Μπαντή και ο Άρης με το 2-0 έβαλε τις βάσεις για την νίκη.

Στο 42′ ο Μπαντής έσωσε τον Αστέρα όταν μπλόκαρε σουτ του Γιαννιώτα μέσα από τη μεγάλη περιοχή και λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Αστέρας φάνηκε απειλητικός με τον Πιπίνη, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Διούδη.

Το γρήγορο γκολ του Αγγελούδη στο 46′ ουσιαστικά σήμανε το… τέλος του αγώνα! Ο επιθετικός του Άρη βρέθηκε σε θέση βολής από κάθετη του Τάτου, πλάσαρε το Μπαντή, η μπάλα κόντραρε στον Κοντοέ και κατέληξε στα δίκτυα.

Ο Αστέρας κατάφερε να μειώσει στο 58′ με μακρινό σουτ του Καφά που εκμεταλλεύτηκε λάθος του Διούδη στην επαναφορά, πίεσε τον Άρη για ένα δεύτερο γκολ που θα τον ξανάβαζε στο παιχνίδι, αλλά οι κίτρινοι με σωστές επιλογές στη κόντρα επίθεση βρήκαν την ευκαιρία να σκοράρουν άλλες δύο φορές.

Στο 79′ ο Τάτος ανατράπηκε από τον Πιπίνη, ο Σιδηρόπουλος έδωσε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Έλληνας μέσος και έκανε το 4-1. Έξι λεπτά αργότερα ο Τάτος βρέθηκε σε θέση βολής από την εξαιρετική μπαλιά του Καζναφέρη, “κρέμασε” ιδανικά τον Μπαντή και έκανε το 5-1!

ΑΡΗΣ (Σ. Παπαδόπουλος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Τάτος, Αγγελούδης (64′ Οικονομόπουλος), Παπαστεριανός (81′ Μαργαρίτης), Πουλίδο, Γιαννιώτας (87′ Διαμαντάκμος), Ζαραδούκας, Κοέλιο.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σ. Τσιώλης): Μπαντής, Κοντοές, Κουρμπέλης, Κάστελς, Φορμίκα, Σέτι (46′ Ντε Μπλάσις), Καφα, Ναβάρο (74′ Μπακασέτας) Πιπίνης, Φραγκουλάκης (57′ Λέντσε), Καλαντζής.

To Top