ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπράμπετς: «Έσπασα τους δικούς μου κανόνες, θα απαντήσω στο γήπεδο»

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς σε δηλώσεις του επισήμανε την σημαντικότητα του ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό ενώ έγινε και αναφορά για το μεσοβδόμαδο συμβάν που είχε κατά την διάρκεια που βρισκόταν με την Εθνική του ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό να είμαστε έτοιμοι και πάντα οι ομάδες πρέπει να είναι έτοιμες. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα ωστόσο είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε. Δεν ήταν εύκολο όλο αυτό το διάστημα γιατί υπήρχαν τραυματισμοί και απώλειες σημαντικών βαθμών ωστόσο θεωρώ ότι το τρίποντο με τον Βόλο βοήθησε όλο τον σύλλογο να μπορέσει να ανακάμψει και να είμαστε πιο έτοιμοι για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα και ότι θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για εμάς αλλά και εμείς είμαστε δυνατή ομάδα εντός έδρας και αυτό το ξέρουν και οι αντίπαλοι. Θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι και για τους παίκτες αλλά και για τους φιλάθλους που θα είναι στο γήπεδο. Πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι ακόμα και απέναντι σε πιο έτοιμους αντιπάλους, όπως είναι ο Παναθηναϊκός που είναι πρώτος στην βαθμολογία.»

Για το συμβάν της Τσεχίας ανέφερε:

«Έχω στείλει ήδη το μήνυμα μου στο κόσμο του Άρη αλλά και σε αυτόν της Τσεχίας. Μετανιώνω πάρα πολύ και δεν έπρεπε να συμβεί εξαρχής, στεναχωριέμαι πάρα πολύ για το γεγονός ότι απογοήτευσα όλο τον κόσμο γύρω μου και αναλαμβάνω όλες τις ευθύνες αλλά φυσικά έχω απογοητεύσει και τον ίδιο μου τον εαυτό καθώς έσπασα τους δικούς μου κανόνες κάτι που δεν πρόκειται να ξαναγίνει ποτέ.Ο καλύτερος τρόπος είναι να απαντήσω στο γήπεδο».

To Top