ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπράμπετς: “Ανταμοιβή η ανανέωση με τον Άρη, με νίκη ευκαιρία να… επιστρέψουμε κάτι στους φιλάθλους μας” (video)

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη έδωσε ο Γιακούμπ Μπράμπετς.

Ο Τσέχος αμυντικός των κιτρινόμαυρων μιλώντας στον «Κόσμο των Σπορ» στην ΕΡΤ 3 αναφέρθηκε στο νέο του συμβόλαιο, το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αλλά και στην φετινή πορεία της ομάδας η οποία είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Φυσικά μίλησε και για το ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη τόνισε: «Σίγουρα είναι μια ανταμοιβή αυτή η ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Άρη. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνέβη. Θα είμαι στον Άρη σίγουρα για τα επόμενα 3 χρόνια».

Για το περιβραχιόνιο του αρχηγού είπε:  «Ήμουν ξανά αρχηγός στην ομάδα και στην προετοιμασία και πέρυσι σε κάποια παιχνίδια. Ο τρόπος που παίζω είναι χαρακτηριστικό της θέσης μου. Δεν είμαι ο πιο τεχνίτης ποδοσφαιριστής αλλά είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου. Μπορώ να είμαι αρχηγός να βοηθάω τους συμπαίκτες μου είναι κάτι που πάντα κάνω.»

Για τη φετινή χρονιά ανέφερε: «Ήταν μια χρονιά πράγματι με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, είμαστε δυσαρεστημένοι όπως τελείωσε η κανονική διάρκεια. Σπαταλήσαμε πάρα πολλούς βαθμούς με ομάδες υποδεέστερες, αυτό μπορεί να συμβαίνει μια, δυο φορές, όχι παραπάνω, συνεπώς υπάρχει απογοήτευση για τη σεζόν ».

Για το παιχνίδι της Κυριακή σχολίασε: «Γνωρίζουμε τι έχουμε μπροστά μας. Είναι η καλύτερη ευκαιρία να επιστρέψουμε κάτι στους φιλάθλους μας. Δεν κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα στην κανονική διάρκεια, οπότε τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να το κάνουμε στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ, να κάνουμε ένα δώρο στους φιλάθλους μας».

To Top