ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπράμπετς για τρία χρόνια στον Άρη, ενίσχυση με… μπαμ στο κέντρο της άμυνας!

Μεταγραφή στον Άρη! Η κιτρινόμαυρη ομάδα συμφώνησε με κεντρικό αμυντικό από την Βικτόρια Πλζεν. Οι κιτρινόμαυροι αποκτούν τον διεθνή Τσέχο, Γιάκουμπ Μπράμπετς, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει για 3 χρόνια.

Άρωμα… Euro στον Άρη… Πρόκειται για 29χρονο ποδοσφαιριστή με ύψος 1,86 που αγωνίζεται την τελευταία τριετία στο τσεχικό πρωτάθλημα με την Βικτόρια Πλζεν.

Στο παρελθόν πέρασε και από τις Ρίζεσπορ, Γκενκ και Σπάρτα Πράγας, έχοντας ενεργή παρουσία σε όλες τις ομάδες. Την περσινή σεζόν σημείωσε 39 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις ενώ φέτος έχει ήδη 11 ως βασικός σε πρωτάθλημα και προκριματικά Conference League.

Ο Μπράμπετς είναι ενεργός και στην εθνικής Τσεχίας, συμμετέχοντας μάλιστα και στο πρόσφατο EURO όπου η χώρα του έφτασε έως τα προημιτελικά. Αγωνίστηκε 25′ λεπτά στο παιχνίδι με τη Δανία ενώ συνολικά έχει 21 εμφανίσεις και 1 γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Άρης έπαιξε τα ρέστα του για τον Μπρόρσον, κι όταν η υπόθεση της μεταγραφής του δεν είχε θετική κατάληξη, έδειξε αντανακλαστικά και απέσπασε την συμφωνία με τον Μπράμπετς.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έκλεισε οριστικά το θέμα του Μπρόρσον…

To Top