ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπράμπετς: “Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία”

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς έδωσε το σύνθημα αντεπίθεσης για τη συνέχεια της σεζόν.

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι όπως ακριβώς το περιμέναμε, η Τούμπα είναι δύσκολη έδρα, δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία αλλά έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι, ήρθε ο βαθμός», δήλωσε αρχικά μετά το το παιχνίδι στην κάμερα της Nova ο Τσέχος στόπερ των «κιτρινόμαυρων» για να προσθέσει:

«Δεν ξέρω αν είναι θέμα βελτίωσης ή όχι, δουλέψαμε καλά συνολικά αμυντικά. Σταθήκαμε τυχεροί στη φάση του οφσάιντ. Ο ΠΑΟΚ έκανε ευκαιρίες κυρίως από δικά μας λάθη, ήμασταν συμπαγείς πίσω. Πρέπει να κρατάμε πάντα το μηδέν και αυτός είναι βασικός στόχος».

Κλείνοντας, ο 31χρονος αμυντικός ανέφερε: «Με την αλλαγή του προπονητή πήραμε δύο καλά αποτελέσματα. Πρέπει να βελτιωθούμε όμως στη συνέχεια και χρειάζεται λίγος χρόνος. Πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος παίρνοντας νίκες, ελπίζω αυτός ο βαθμός να μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Μπορούμε να πετύχουμε και φέτος ακόμη μία καλή χρονιά. Είμαστε μία ομάδα με νέους παίκτες, έχω εμπιστοσύνη στο γκρουπ. Οι στόχοι μας είναι το κύπελλο και μία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη».

To Top