ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπράμπετς: “Δεν χρειαζόμαστε άλλα τέτοια μαθήματα, όπως με τη Λαμία…”

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς, στις δηλώσεις που έκανε όψει του αυριανού (3/1) εκτός έδρας αγώνα του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης, τόνισε ότι για τους “κίτρινους” το ζητούμενο είναι να μην έχουν άλλο πάθημα, όπως αυτό που προηγήθηκε με τη Λαμία.

Όπως είπε στη Nova:

Αρχικά, ερωτώμενος για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του μετά το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, απάντησε: “Είμαστε σε καλή κατάσταση! Δουλέψαμε καλά την προηγούμενη εβδομάδα. Μπροστά μας έχουμε μια καινούργια χρονιά. Είμαστε ορεξάτοι να μπούμε πάλι σε κανονικό ρυθμό. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο και ότι γενικότερα έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα τον Ιανουάριο. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε ξανά. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε”.

Στην ερώτηση αν η προηγούμενη ισοπαλία, αυτή κόντρα στη Λαμία ακριβώς πριν τη διακοπή, έχει μείνει πίσω, κόντεψε να… εκραγεί: “Όχι! Δεν την ξεχνάμε, ούτε την αφήνουμε πίσω μας. Ήταν ανεπίτρεπτο αυτό που έγινε από την πλευρά μας. Είχαμε τη νίκη στα χέρια μας μέχρι το τέλος και την χάσαμε. Είναι κάτι που δεν το ξεχνάμε και δεν πρέπει να επαναληφθεί!”

Στην επισήμανση ότι ίσως να ήταν ένα καλό μάθημα αυτό που έγινε για τους “κίτρινους”, ο Μπράμπετς εμβάθυνε στην αυτοκριτική του λέγοντας: “Από τότε που είμαι στον Άρη, τέτοια μαθήματα έχουμε πάρει αρκετά. Δεν χρειαζόμαστε άλλα! Είναι καλό να μείνουμε έξω από τέτοιου είδους μαθήματα, να μην μπούμε ξανά σε τέτοια διαδικασία. Πρέπει από εδώ και πέρα να δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε. Όχι μόνο στο αυριανό παιχνίδι, αλλά σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν. Πρέπει να δείξουμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα και να μην έχουμε άλλες τέτοιου είδους απώλειες”.

Όσο για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, είπε: “Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι! Θα είναι δύσκολο, αλλά μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Τις προηγούμενες δύο φορές, που αγωνίστηκα εγώ εκεί, νικήσαμε. Ελπίζω να φύγω τρίτη φορά νικητής τώρα! Είναι μια ομάδα σε καλή κατάσταση, αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει, μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε”.

To Top