ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπράμπετς: “Είμαι χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη και στον Άρη”

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς μίλησε για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, αλλά και τον ίδιο και τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για την αντίδραση που έβγαλε ο Άρης και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο Ηράκλειο: «Κάναμε μια καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά καταφέραμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά και όσο χαρούμενος είμαι για την εμφάνιση και την προσπάθεια που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο, τόσο απογοητευμένος και στεναχωρημένος είμαι για την εικόνα που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο.
Θα πρέπει να μιλήσουμε για την εμφάνιση που είχαμε στο πρώτο 45λεπτό, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία γιατί θέλαμε να κερδίσουμε».

Για το ποια είναι η κατάσταση της ομάδας ενόψει του παιχνιδιού απέναντι στον Ιωνικό: «Εγώ προσωπικά, αλλά και όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια, είναι κάτι που μας βοηθά. Περιμένω το παιχνίδι της Δευτέρας το οποίο είναι στην έδρα μας, για να επιστρέψουμε στις νίκες».

Για το παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό και για το τι χρειάζεται ο Άρης για να το κερδίσει: «Συμφωνώ ότι η ομάδα δυσκολεύεται στις κλειστές άμυνες, αλλά στο παιχνίδι της Δευτέρας έχουμε την ευκαιρία να το αλλάξουμε αυτό. Ελπίζω να πετύχουμε μία νίκη με πολλά γκολ, γιατί παίζουμε στην έδρα μας και πιστεύω πως αυτή τη φορά δεν θα συμβεί αυτό που συνέβαινε στα προηγούμενα παιχνίδια, απέναντι σε ομάδες που παίζουν κλειστά».

Για το αν τα πράγματα είναι καλύτερα στον Άρη και στην Θεσσαλονίκη παρά στην πατρίδα του σε προσωπικό επίπεδο: «Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και εγώ αλλά και η οικογένειά μου, έρχονται και τα Χριστούγεννα και είναι κάτι που μου αρέσει. Παρότι εγώ έχω συνηθίσει Χριστούγεννα με χιόνι στην Τσεχία εδώ δεν ξέρω αν θα έχει χιόνι ακόμα, αλλά βλέπω πως στην πόλη όλα κινούνται σε ρυθμούς Χριστουγέννων και περνάμε πολύ ωραία».

Την δική του ευχή για τις γιορτές που έρχονται: «Στους φιλάθλους μας και σε όλους τους φιλάθλους του κόσμου, εύχομαι καλά Χριστούγεννα, να έχουν υγεία και να περάσουν όλοι υπέροχα αυτές τις μέρες, προσέχοντας παράλληλα και την υγεία τους».

To Top