ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπράμπετς: «Είμαι χαρούμενος στον Άρη και θέλω να μείνω εδώ για να μπούμε στους ομίλους, δεν δέχθηκα καμία πρόταση»

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς μίλησε για την πρόκριση του Άρη, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες που τον συνδέουν με την Λέγκια Βαρσοβίας και ήταν ξεκάθαρος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιακούμπ Μπράμπετς στη Nova:

«Η αρχή είναι πάντα δύσκολη γιατί ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες και ψαχνόμαστε. Κάθε μέρα είμαστε και καλύτεροι νομίζω. Σήμερα ήταν δύσκολο που δεν ήταν οι οπαδοί μας στο γήπεδο και το βιώσαμε από το ζέσταμα. Πρέπει να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο τι μπορούμε να κάνουμε την φετινή σεζόν γιατί αυτό παίζει ρόλο.»

Για τις διαφορές της φετινής ομάδας με την περσινή: «Δεν μπορώ να πω από τώρα που θα είμαστε καλύτεροι. Είμαστε προσηλωμένοι στους εαυτούς μας και αυτό που υπάρχει στο μυαλό μας είναι μόνο τα προκριματικά του Conference League, όπου πιθανότατα θα αντιμετωπίσουμε την Μακάμπι Τελ Αβίβ.»

Για το σημερινό ματς με την Γκόμελ και την πρόκριση: «Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε και σήμερα. Πέρσι είχαμε αποκλειστεί, φέτος παίρνουμε πρόκριση με δύο νίκες.»

Για τις φήμες που τον συνδέουν με την Λέγκια: «Είμαι χαρούμενος εδώ και δεν έχω δεχθεί καμία πρόταση μέχρι τώρα. Για μένα ο στόχος είναι να μπούμε στους ομίλους. Είναι απλά φήμες, είμαι χαρούμενος στην Θεσσαλονίκη και θέλω να μείνω εδώ.»

To Top