ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπράμπετς: «Ντροπιαστικό να έχουμε χάσει συνολικά 4 βαθμούς από τον Απόλλωνα»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο αμυντικός του Άρη, Γιάκουμπ Μπράμπετς. Εξήγησε ότι η ομάδα του δεν αισθάνεται ακόμη πίεση ενόψει των πλέι οφ, αλλά και ότι πρέπει να αλλάξει πολλά στο παιχνίδι της και να παίξει με βάση την πραγματική της αξία, ώστε να πετύχει νίκες στα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάκουμπ Μπράμπετς στην κάμερα της COSMOTE TV μετά την ισοπαλία (0-0) του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης:

«Δυστυχώς, αν κοιτάξω πίσω, βλέπω ότι χάσαμε 4 βαθμούς με αυτόν τον αντίπαλο, κάτι που είναι ντροπιαστικό για εμάς. Φυσικά, ήταν προετοιμασμένοι, αλλά κι εμείς δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς. Σίγουρα πρέπει να αλλάξουμε κάτι στο παιχνίδι μας. Να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που βρίσκουμε ή και να δημιουργήσουμε περισσότερες»

Για το αν νιώθει πίεση ο ίδιος και οι συμπαίκτες του για την βαθμολογική απόσταση από τα πλέι οφ:  «Υπάρχουν αρκετά ακόμη παιχνίδια πριν την έναρξη των play-off αλλά θα πρέπει να παίζουμε με βάση την πραγματική μας αξία, αν θέλουμε να πετύχουμε νίκες και να μπούμε στα πλέι οφ».

To Top