ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπράμπετς: Πέρσι έχασε ένα παιχνίδι, φέτος επτά! Τα συν και πλην του Άρη με τον Τσέχο!

Όλες οι ελληνικές ομάδες θα τον ήθελαν στο κέντρο της άμυνάς τους. Βγάζει σιγουριά, αυτοπεποίθηση και ξέρει τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο. Ο λόγος για τον Γιάκουμπ Μπράμπετς που την περσινή σεζόν έκανε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα και απουσίασε σε μόλις ένα ματς και αυτό στα πλέι οφ, ενώ φέτος και μέχρι σήμερα έχει χάσει επτά αγώνες μαζί με το σημερινό κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο 30χρονος στόπερ έχει πέσει “θύμα” αρκετών μυικών τραυματισμών, μπαίνοντας και αυτός στη λίστα με τα προβλήματα του τελευταίου μήνα. Η απουσία του γεννά ερωτηματικά και αναγκάζει τον Τόλη Τερζή να μετατρέψει τα αρχικά του πλάνα ενόψει του σημερινού ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Κατά πάσα πιθανότητα ο Ενκουλού αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό του Φαμπιάνο. Με τους δύο, ο Άρης μετράει τρεις νίκες και τρεις ήττες, ενώ είχαν αγωνιστεί και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο “Απόστολος Νικολαΐδης” με τελευταία φορά το “διπλό” μέσα στα Γιάννενα όπου ο Καμερουνέζος είχε χριστεί σκόρερ.

Με αυτή την κατάσταση ο Άρης έχει δεχθεί έξι γκολ στα τέσσερα από τα έξι ματς που απουσίασε ο Μπράμπετς. Η μόνη φορά που ο Ενκουλού δεν ξεκίνησε βασικός αλλά μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 46′ ήταν στο ματς με τον Βόλο. Εκεί υπήρχε το δίδυμο Φαμπιάνο – Πίρσμαν, όπου στη συνέχεια ο Βέλγος αντικαταστάθηκε.

To Top