ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπράμπετς: “Περισσότερες προκλήσεις με τον Άρη” (photo)

Μεγάλη συνέντευξη σε περιοδικό της Τσεχίας παραχώρησε ο Γιακούμπ Μπράμπετς, στην οποία αναφέρθηκε σε όλα.

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Θα έχεις ακόμα κάποιες καλοκαιρινές διακοπές για να διώξεις την κούραση και το ποδόσφαιρο από το μυαλό ;

«Είχα ήδη μια εβδομάδα πριν την εθνική, τώρα θα έχω και δεύτερη, τουλάχιστον θα ξεφύγω κάπως. Προσπάθησα να πάρω ακόμη περισσότερο χρόνο από τον σύλλογο, αλλά το αίτημά μου δεν ήταν εφικτό να γίνει αποδεκτό γιατί σύντομα παίζουμε τους προκριματικούς γύρους στο Conference League. Έχουμε την πρώτη εβδομάδα προπόνησης στη Θεσσαλονίκη και μετά φεύγουμε για δεκαήμερο προπονητικό καμπ στην Αυστρία».

Μία μεγάλη σε διάρκεια σεζόν ολοκληρώθηκε την Κυριακή. Όταν την κοιτάς πίσω, πώς την αξιολογείς από πλευράς συλλόγου και εθνικής ομάδας;

«Το αξιολογώ θετικά, με την εθνική καταφέραμε να πάρουμε τέσσερις βαθμούς, με τον Αρη τερματίσαμε στην τρίτη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος και προκριθήκαμε στα Κύπελλα Ευρώπης. Έτσι την επόμενη σεζόν και με τις δύο ομάδες θα υπάρχουν περισσότερες προκλήσεις».

Θα μείνει η Εθνική Τσεχίας με το σύστημα των τριών αμυντικών, που νομίζω ότι σας ταιριάζει περισσότερο;

«Μου ταιριάζει να παίζω από τη μέση, αλλά επειδή συναντήσαμε αντιπάλους υψηλής ποιότητας, ήταν απαραίτητη μια πενταμελής άμυνα για να μπορέσουμε να τους αντιμετωπίσουμε με επιτυχία και αποτελεσματικά στην άμυνα».

To Top