ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπράμπετς: “Σκληρή η μάχη με Πανσερραϊκό, δεν ξεχνάμε τον Άλκη”

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς, στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA εν όψει του αυριανού (3/2) εκτός έδρας αγώνα του Άρη με τον Πανσερραϊκό, εστίασε τις δυσκολίες της αναμέτρησης για τους “κίτρινους”, ενώ μετέφερε τις σκέψεις του ίδιου και των συμπαικτών του για τον αδικοχαμένο Άλκη.

Σχετικά με το παιχνίδι που έχει μπροστά ο Άρης με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, είπε ο Μπράμπετς: “Δυστυχώς, χάσαμε πολλούς βαθμούς από αντιπάλους που είναι στη μέση της βαθμολογίας και κάτω, όπως ο Πανσερραϊκός. Έχουμε βιώσει άσχημες εμπειρίες και δεν θέλουμε να βιώσουμε άλλη μία. Θα είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά στο μυαλό μας έχουμε μόνο τη νίκη”.

Και πρόσθεσε, σχολιάζοντας την αγωνιστική προσέγγιση των “κίτρινων” σε αυτή την αναμέτρηση: “Είδα το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μου με την Κηφισιά, γιατί δεν έπαιζα. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι το αυριανό, σε σχέση με το προηγούμενο. Περιμένω ότι θα έχει πιο σκληρές μονομαχίες. Πρέπει να παλέψουμε για όλες τις μπάλες. Από την αρχή μέχρι το τέλος πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να προσπαθήσουμε πολύ για τη νίκη”.

Ερωτώμενος για την κούραση της ομάδας από τα συνεχή παιχνίδια και ταξίδια και πόσο τη μετριάζουν τα τελευταία καλά αποτελέσματα, τόνισε: “Η αποκατάσταση είναι πιο εύκολη, όταν έχεις καλά αποτελέσματα. Είναι πολύ σημαντικό ότι πήραμε καλά αποτελέσματα στα προηγούμενα παιχνίδια, γιατί βοηθάει αυτό την ομάδα. Η ομάδα σε αυτά τα παιχνίδια έδειξε ότι έχει βάθος στο ρόστερ, κάτι που ικανοποιεί τον προπονητή μας. Πιάσαμε καλό ρυθμό το τελευταίο διάστημα κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε”.

Όσο για το συναισθηματικό αποτύπωμα, που άφησε στους παίκτες του Άρη η παρουσία τους στο τρισάγιο για τον Άλκη Καμπανό, είπε με πίκρα και σεβασμό: “Είναι πιο δύσκολο για εμάς που ήμασταν εδώ, όταν συνέβη το περιστατικό της δολοφονίας του Άλκη. Οι πιο καινούργιοι έχουν μάθει από εμάς τι συνέβη. Ήταν υποχρέωσή μας να δείξουμε το σεβασμό μας κι ότι δεν ξεχνάμε τον Άλκη. Πήγαμε στη θρησκευτική τελετή, αλλά μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο…”

To Top