Μπράουν για Βεζένκοφ: «Δεν ξέρω ακόμη εάν θα είναι στο rotation στο ξεκίνημα της κανονικής περιόδου»

Αινιγματικός παρουσιάστηκε ο Μάικ Μπράουν καλούμενος να απαντήσει για το εάν προορίζει τον Σάσα Βεζένκοφ για το rotation των Κινγκς ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν στο NBA.

Ο προπονητής της ομάδας του Σακραμέντο εξήρε τον πρώην φόργουορντ του Άρη και του Ολυμπιακού για τις επιθετικές του αρετές, τονίζοντας ωστόσο ότι πρέπει να γίνεται καλύτερος με κάθε ευκαιρία που παίρνει στην προπόνηση και τους αγώνες

«Έπαιξε καλά στην επίθεση, βελτιώνεται και εμείς δοκιμάζουμε διάφορα πράγματα. Ίσως βάλουμε τον Βεζένκοφ στη δεύτερη πεντάδα και τον Ντουάρτε στην τρίτη. Πιθανότατα δεν θα πειράξουμε την αρχική πεντάδα, όμως τη δεύτερη και την τρίτη μπορεί να τις αλλάξουμε ανά πάσα στιγμή. Ο Σάσα έχει δείξει την ευελιξία του στην επίθεση, αυτά που περιμένει ο κόσμος από εκείνον τη φετινή σεζόν.

Δεν ξέρω ακόμη αν θα είναι στο rotation στο ξεκίνημα της κανονικής περιόδου, πρέπει να γίνεται καλύτερος με κάθε ευκαιρία που παίρνει στην προπόνηση και τους αγώνες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 60χρονος τεχνικός.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βεζένκοφ πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα στο εκτός έδρας φιλικό με τους Τορόντο Ράπτορς, αποτελώντας τον 14ο παίκτη που χρησιμοποίησε ο Μάικ Μπράουν. Μάλιστα, η πρώτη εικόνα του MVP της περσινής Euroleague ήταν άκρως θετική. Συγκεκριμένα, στα 11 λεπτά που αγωνίστηκε, είχε απολογισμό 12 πόντους (με 4/7 σουτ, 2/4 τρίποντα και 2/2 βολές), 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

To Top