Μπρέικ των Σέλτικς στο Μιλγουόκι αφού “μπλόκαραν” τον Γιάννη! (video)

Οι Σέλτικς πέρασαν σαν σίφουνες από το Μιλγουόκι επικρατώντας 112-90 των Μπακς, κάνοντας break από το πρώτο κιόλας παιχνίδι των ημιτελικών της περιφέρειας. 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι Κέλτες ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τους Μπακς να προσπαθούν να πλησιάσουν στο σκορ με την πρώτη περίοδο να κλείνει υπέρ τους, στο +9 (26-17).

Την πρώτη φορά που η ομάδα της Βοστώνης κατάφερε να ξεφύγει με 15 πόντους διαφορά, η ομάδα του Μποντενχόλζερ κατάφερε να επιστρέψει και να πάει στα αποδυτήρια, στο τέλος του ημιχρόνου με το σκορ στο 52-50.

Ωστόσο, στην επανάληψη, οι παίκτες του Μπραντ Στίβενς πάτησαν γκάζι έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Χόρφορντ και τον Ίρβινγκ, οι οποίοι μαζί με τον Μπράουν ήταν οι καλύτεροι παίκτες. Ο πρώτος πέτυχε 20 πόντους, ο δεύτερος 26 και 11 ασίστ και ο τρίτος 19 συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας τους.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιάννης μπορεί να πέτυχε 22 πόντους αλλά δεν έπιασε τα στάνταρ απόδοσης που μας έχει συνηθίσει φέτος ενώ εκτός αυτού κανένας άλλος δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά για να μπορέσουν οι Μπακς να είναι ανταγωνιστικοί.

Πλέον η προσοχή στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι, τα ξημερώματα της Τρίτης και πάλι στη Φάιζερβ Αρένα με τους Μπακς να θέλουν το 1-1.

To Top