ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μπρατσιάκος: “Πολύ σημαντικό που βρισκόμασταν στο παρκέ που το έχουν πατήσει ιερά τέρατα του ευρωπαϊκού μπάσκετ”

Ο Βασίλης Μπρατσιάκος μίλησε για τον σημερινό αγώνα που για την Κύμη ήταν γιορτή και μόνο που πάτησαν στο παρκέ οι παίκτες της στο θρυλικό Αλεξάνδρειο!

Ο τεχνικός της Κύμης τόνισε: “Για μας ήταν γιορτή το σημερινό παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό ότι βρισκόμασταν σε αυτό το παρκέ που το έχουν πατήσει ιερά τέρατα του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ. Είμαστε μέσα στο πλάνος μας, είχαμε σχεδιάσει να κάνουμε τρία πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια, με αρκετό κόσμο και το σημερινό ήταν αυτό που το θέλαμε πάρα πολύ, σε ότι αφορά την προετοιμασία μας για το Λαύριο (στη πρεμιέρα). Νομίζω ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Άρης όμως σοβάρεψε την άμυνά του στη δεύτερη περίοδο, έκλεισε τους διαδρόμους, σκέπασε τα καλάθια και πήρε έκταση η διαφορά. Στο ημίχρονο σχεδιάσαμε κάποια πράγματα, ήμασταν ανταγωνιστικοί και βοηθήσαμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος με το Λαύριο”.

Ρωτήθηκε για το άσχημο δεύτερο δεκάλεπτο και απάντησε: “Έχουμε αρκετούς ρούκι και χρειάζονται περίοδο προσαρμογής, γι’ αυτό θέλαμε αυτό το ματς. Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν μπορούσαμε να κάνουμε ούτε καν το άουτ, αλλά είναι καλό αυτό. Θα βελτιωθούμε και θα είμαστε καλύτεροι εκεί που πρέπει…”.

To Top