Μπρινιόλι: «Καλό ματς με τον Άρη και δίκαιη η ισοπαλία»

Τι είπε ο Ιταλός γκολκίπερ των Πράσινων μετά την αναμέτρηση με τον Άρη και το τελικό 0-0, στο πλαίσιο της 2ης στροφής των πλέι οφ.

Ο Mπρινιόλι που «έσωσε» τον Παναθηναϊκό σε κεφαλιά του Εντιαγέ, δήλωσε για το ματς της Κυριακής:

«Κάναμε, κατά τη γνώμη μου, ένα πολύ καλό παιχνίδι σε μια σημαντική αναμέτρηση. Ήμασταν δυνατοί και συμπαγείς. Θεωρώ πως το 0-0 είναι δίκαιο αποτέλεσμα, αν κι εμείς είχαμε ευκαιρίες για να φτάσουμε στη νίκη».

Για τα πολλά προβλήματα: «Όταν υπάρχουν τόσα προβλήματα, είναι πιο εύκολο να συσπειρωθείς. Αυτές οι αντίξοες συνθήκες μας κάνουν ομάδα, όπως φυσικά και ο τρόπος που προπονούμαστε και κοιτάζουμε ο ένας να συνεργαστεί με τον άλλο. Σε αυτές τις δυσκολίες βοηθά ο ένας τον άλλο».

Για το υπόλοιπο της σεζόν: «Το πιο σημαντικό είναι να ανασυνταχθούμε και να επιστρέψουν όλοι οι παίκτες για τους οκτώ εναπομείναντες αγώνες στα playoffs, αλλά βεβαίως στο Κύπελλο, όπου πρέπει να τα δώσουμε όλα μέχρι θανάτου και να κάνουμε τα πάντα δυνατά».

Για τη δική του παρουσία: «Είμαι ικανοποιημένος που επέστρεψα στην ομάδα και ελπίζω να κάνω τα πάντα και να συνεισφέρω κι εγώ το καλύτερο μέχρι το τέλος της σεζόν, ώστε να ολοκληρώσουμε τη χρονιά όσο πιο ψηλά μπορούμε».

To Top