ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μπροστάρης ο Ερασιτέχνης, επαφές άμεσα με τον Λάσκαρη για την αλλαγή σελίδας στη ΚΑΕ

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει. Είναι εχθρός του Άρη στην περίπτωση της ΚΑΕ και σε αυτό συμφώνησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στη χθεσινή άτυπη σύσκεψη του Ερασιτέχνη, που πλέον γίνεται μπροστάρης για την βιωσιμότητα του τμήματος μπάσκετ.

Από σήμερα θα εντατικοποιηθούν οι επαφές με το Νίκο Λάσκαρη, αλλά πλέον δεν υπάρχουν προτάσεις. Υπάρχει ο Ερασιτέχνης Άρης και ως “μάνα” του συλλόγου αναλαμβάνει δράση και όλοι στέκονται πίσω του.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Οι πέντε άνθρωποι που επιλέχθηκαν για να τρέξουν συγκεκριμένες εξελίξεις – όχι μόνο τις επαφές με τον Λάσκαρη, αλλά και θέματα της καθημερινότητας – αναλαμβάνουν δράση από σήμερα.

Το βασικότερο όλων είναι να μπορέσει η ΚΑΕ να απεμπλακεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα από τον Λάσκαρη. Αυτός είναι ο βασικός στόχος και από εκεί και πέρα μέσω του Ερασιτέχνη θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις για την επόμενη μέρα.

Ευχής έργο είναι την προσεχή Δευτέρα στην έκτακτη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Άρη να υπάρχει εξέλιξη σε αυτό το θέμα, άλλωστε και στη διάρκεια της ημέρας λογικά θα επιδιωχθεί επαφή με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ.

To Top