ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπρούνο, ακόμα μία ποιοτική λύση στα χέρια του Μάντζιου – Αυτός είναι ο Βραζιλιάνος (videos)

Ακόμα μία ποιοτική λύση θα έχει στα χέρια του για την μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη ο Άκης Μάντζιος μετά τη γνωστοποίηση της συμφωνίας με τον Μπρούνο Φελίπε Σόουζα Ντα Σίλβα!

Ο 26χρονος εξτρέμ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής, έγινε γνωστός στην Ελλάδα από το πετυχημένο πέρασμά του στον Ατρόμητο. Με την ομάδα του Περιστερίου τη σεζόν 2018-19 είχε 33 συμμετοχές -τις περισσότερες (14) ως δεξί χαφ- με τρία γκολ και έξι ασίστ.

Οι πολύ καλές του εμφανίσεις τον έφεραν στον Ολυμπιακό την επόμενη χρονιά, χωρίς ωστόσο να βρει χρόνο συμμετοχής, γράφοντας εννέα συμμετοχές, ενώ τη φετινή σεζόν έπαιξε σε τρία παιχνίδια.

Ο Μπρούνο έρχεται για να προστεθεί σε μια ήδη πολύ ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη, όπου υπάρχουν οι Γκάμα, Σίλβα, Μπερτόγλιο, Γκαρσία και Μαντσίνι και θα είναι παίκτης του Άρη για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως ο Βραζιλιάνος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και οι “κιτρινόμαυροι” κινήθηκαν για την απόκτησή του, μόλις “ναυάγησαν” οι συζητήσεις με την Λέουβεν, για τον Αλ Τάμαρι.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του νέου παίκτη του Άρη:


To Top