ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπρούνο Γκάμα: Έξι μήνες μετά, δείχνει αποφασισμένος να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός…

Πέρασαν σχεδόν έξι μήνες από τη μέρα που ο Μπρούνο Γκάμα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, ώστε να αποκατασταθεί η ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ήταν σχεδόν μέσα Ιανουαρίου όταν τραυματίστηκε, στο ματς με την Λαμία στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για να χειρουργηθεί λίγες μέρες αργότερα στην πατρίδα του, την Πορτογαλία.

Έκτοτε, όλα πήγαν καλά για τον έμπειρο εξτρέμ. Η αποθεραπεία του κυλούσε ομαλά, με τον ίδιο να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να γυρίσει ακόμα πιο δυνατός.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός, πως έξι μήνες μετά το χειρουργείο ο Πορτογάλος προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα τις τελευταίες μέρες, έστω κι αν ακόμα δεν μπορεί να βγάλει όλο το πρόγραμμά της.

Θεωρείται βέβαιο πως θέλει τον χρόνο του. Στόχος των ανθρώπων του Άρη, είναι να νιώσει έτοιμος για το πρωτάθλημα, ακόμα κι αν δεν προλάβει την πρεμιέρα του.

Ο ίδιος είναι αποφασισμένος να ξεπεράσει γρήγορα αυτό τον τραυματισμό, να τον αφήσει στο παρελθόν και να απολαύσει όσα χρόνια ακόμα του απομένουν ποιοτικού ποδοσφαίρου.

 

 

To Top