ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπρούνο Γκάμα: “Μου αρέσει ο Άρης, θέλω να μείνω”

Χαρούμενος εμφανίστηκε ο Μπρούνο Γκάμα για τη νίκη του Άρη στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ. Ο μεσοεπιθετικός των κιτρινόμαυρων αναφέρθηκε στο μέλλον του υπογραμμίζοντας πως θέλει να μείνει στην ομάδα διότι του αρέσει το κλαμπ.

Παράλληλα υποστήριξε πως η καλύτερη στιγμή για εκείνον είναι η ασίστ στο 3-2 στο ματς με την ΑΕΚ που άνοιξε το δρόμο της Ευρώπης για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκάμα μετά το τέλος του ματς:

“Είμαστε όλοι χαρούμενοι. Πετύχαμε το στόχο να βγούμε στην Ευρώπη. Φυσικά δεν τα καταφέραμε να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου” είπε αρχικά.

Αναφορικά με το μέλλον του τόνισε: “Δεν ξέρω ακόμα. Μου αρέσει που είμαι εδώ. Μου αρέσει το κλαμπ, η ομάδα, αλλά δεν ξέρω. Θα δούμε στο μέλλον”.

Για την αντίδραση του Άρη με τις τρεις συνεχόμενες νίκες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό υποστήριξε: “Πιστεύουμε πάντα και κάθε φορά που τα πράγματα πήγαιναν άσχημα αντιδρούσαμε. Το κάναμε κόντρα στον ΠΑΟΚ και αντιδράσαμε”.

Ενώ για την καλύτερή του στιγμή είπε: “Σίγουρα μου αρέσει να σκοράρω. Η καλύτερή μου στιγμή η ασίστ στο 3-2 με την ΑΕΚ, η οποία μας έβγαλε στην Ευρώπη. Την προτιμώ”.

Τέλος για την παλιότερη υπόσχεση του για τίτλο δήλωσε: “Κάθε χρόνο λέμε πως θέλουμε να πάμε σε έναν τελικό, αλλά δεν το πετυχαίνουμε. Οπότε καλύτερα να μην πούμε τίποτα”.

To Top