ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπόατενγκ: Η επιθυμία της Ριντ να τον κρατήσει και ο ρόλος του στον Άρη

Ο Άρης έχει δείξει το ενδιαφέρον του για τον 22χρονο στόπερ, Κένεντι Μπόατενγκ, της Λασκ Λιντς εφόσον δεν προχωρήσει η παραμονή του Λίντσεϊ Ροζ στην ομάδα.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Γκανέζος κεντρικός αμυντικός έχει σχετικά χαμηλό κασέ, ενώ έχει ολοκληρωθεί και το συμβόλαιό του με την Λασκ, επομένως είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τα αγωνιστικά του στοιχεία αρέσουν στον Σάββα Παντελίδη, που βλέπει στο πρόσωπό του μία πολύ καλή περίπτωση, αν εν τέλει ο Λίντσεϊ Ροζ δεν παραμείνει στον Άρη. Εξάλλου, αν αποκτηθεί ο Κένεντι Μπόατενγκ δεν προορίζεται για… βασικός, διότι οι “κιτρινόμαυροι” ψάχνουν κι άλλον κεντρικό αμυντικό, πολύ πιο έμπειρο.

Μία από τις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για τον 22χρονο, είναι η Ριντ, στην οποία αγωνίστηκε δανεικός τις δύο τελευταίες σεζόν στην Β΄Αυστρίας, έχοντας συνολικά 66 συμμετοχές.

Οι δύο σεζόν του στην Ριντ τον βοήθησαν σημαντικά στην εξέλιξή του, καθώς οι συμπατριώτες του τον προσέχουν ιδιαίτερα τους τελευταίες μήνες. Είναι ζήτημα χρόνου να κληθεί στην U23 της Γκάνας και εφόσον η επόμενη ομάδα του είναι επιπέδου Άρη, δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να “χτυπήσει” και την πόρτα της Ανδρών.

 

 

 

 

To Top