ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπόγρης: «Μας δίνει κίνητρο πόσο καλός είναι ο αντίπαλος»

Ο Γιώργος Μπόγρης θεωρεί πως η Ρωσία ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού της Eθνικής Ελλάδας. Ο Έλληνας σέντερ παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την έκβαση του προημιτελικού κόντρα στους Ρώσους.

Ο Γιώργος Μπόγρης τόνισε ότι, «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε εδώ. Ήταν μεγάλη η νίκη σαν αουτσάιντερ απέναντι σε μια ομάδα όπως η Λιθουανία. Η Ρωσία είναι μία ομάδα που είναι στα μέτρα μας, ταιριάζει σε μας και μπορούμε να την παίξουμε. Έχει κάποιες αδυναμίες και θα πρέπει να μειώσουμε τα πλεονεκτήματά τους, αλλά πλέον η ομάδα έχει μπει σε κλίμα πρωταθλητισμού. Θέλουμε πάρα πολύ να μπούμε μετά από χρόνια στη ζώνη των μεταλλίων», είπε αρχικά ο Έλληνας σέντερ και πρόσθεσε:

Στη συνέχεια ανέφερε πως άλλαξε η ψυχολογία των παικτών μέσα σε διάσημα λίγων ημερών….«Ήταν πολύ κομβικό το σημείο που η ομάδα άλλαξε το τσιπάκι κι έπαιξε καλό μπάσκετ. Είναι και η σημασία του ματς που παίζει ρόλο. Είμαστε παίκτες που μας δίνει κίνητρο πόσο καλή είναι η αντίπαλη ομάδα και αυτό έπαιξε ρόλο για να αλλάξει το μυαλό μας και να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη. Αυτή η επιτυχία μάς δίνει έξτρα ώθηση για να συνεχίσεις».

To Top