Μπόγρης στο PRESSARIS: “Ο Άρης με δέχτηκε”

Ο Γιώργος Μπόγρης εντοπίστηκε από το PRESSARIS, αλλά δεν θέλησε να μιλήσει εκτενώς για την (όποια) συνεργασία θα έχει με τον Άρη. Αναμένεται σήμερα στην Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Ο Έλληνας σέντερ τόνισε πως “ανεβαίνω στην Θεσσαλονίκη για να κάνω προπονήσεις. Έψαχνα μια ομάδα για να μπορώ να προπονούμαι και ο Άρης με δέχθηκε. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο”. Ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να παίξει με τον Άρη στο Γιούροκαπ και απάντησε πως “δεν το ξέρω αυτό ακόμα… Εγώ μίλησα με τον κ. Αλεξανδρή για το αν μπορώ να κάνω προπονήσεις και ο Άρης με δέχθηκε”.

Ο Μπόγρης προσπάθησε το περασμένο διάστημα να βρει ομάδα στο εξωτερικό, χωρίς όμως επιτυχία. Είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Αλεξανδρή στο περιθώριο του αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό και του ζήτησε αν μπορεί να έρθει στην Θεσσαλονίκη για προπονήσεις. Οι κίτρινοι ευελπιστούν ότι ο Μπόγρης θα μπορέσει να τους βοηθήσει στους αγώνες του Γιούροκαπ και θα έχουν τον πρώτο λόγο αν ο παίκτης δικαιωθεί από το ΑΣΕΑΔ στην προσφυγή που έχει κάνει για να μπορεί να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Μπόγρης δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι επί του συγκεκριμένου ζητήματος. Τα υπόλοιπα εν Θεσσαλονίκη…

To Top