Μπόγρης: “Τον Απρίλιο να είμαστε καλά”

Για πρώτη φορά φέτος ο Γιώργος Μπόγρης έκανε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ ως παίκτης του Άρη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Έλληνας σέντερ δήλωσε και πάλι ευτυχισμένος που επιστρέφει στην Α1 και ευχήθηκε να βλέπει γεμάτο Παλέ και είναι ο Άρης καλά τον Απρίλιο!

Ο Μπόγρης υποστήριξε πως “είμαι πολύ ευτυχισμένος. Ανυπομονώ να παίξω και στο ελληνικό Πρωτάθλημα, να βρω τον ρυθμό μου και να βοηθήσω τον Άρη σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετάσχει. Ανυπομονώ να αγωνιστώ με την φανέλα του Άρη στην Α1, να βλέπω γεμάτο το γήπεδο και τον Απρίλιο να είμαστε καλά”.

Για την αναμέτρηση με τη Καβάλα τόνισε πως “είναι μια πολύ καλή ομάδα που διαθέτει ένα σοβαρό προπονητή και πολύ καλούς παίκτες. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Διαθέτουμε ποιότητα ως ομάδα για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις μιας τέτοιας αναμέτρησης, αρκεί να ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις εντολές του κόουτς. Η ήττα της Καβάλας από τον Κολοσσό δεν είναι καλό στοιχείο, γιατί θα κάνει τους αντιπάλους μας να είναι πιο συγκεντρωμένοι. Το ίδιο όμως θα κάνουμε και εμείς, γιατί δεν έχουμε άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών. Ελπίζω και εγώ να βοηθήσω από την πλευρά μου να επιστρέψουμε με το ροζ φύλλο αγώνα”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top