Μπόικοβιτς: «Να κάνουμε καλό παιχνίδι και στην Αλεξανδρούπολη»

Διπλή σημασία για την τελική κατάταξη του Άρη έχει η αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (19:00), για τη 19η αγωνιστική της Α1 ανδρών, πράγμα που έδειξε να αντιλαμβάνεται και ο Ιβάν Μπόικοβιτς, δίνοντας σύνθημα νίκης.

«Εμείς με εξαίρεση το ματς με τον Ολυμπιακό, όπου είχαμε σημαντικές απουσίες, έχουμε δείξει σημαντική βελτίωση και πιστεύω ότι θα κάνουμε και πάλι ένα καλό παιχνίδι», τόνισε ο Σέρβος πασαδόρος των «κίτρινων» στην ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ, ενόψει του αγώνα που θα κρίνει αρκετά για τη μάχη των πλέι οφ.

Για τον Άρη επιστρέφει ο Γιάννης Κυριακίδης, που δεν μπόρεσε να βοηθήσει στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις, αλλά αντίθετα θα είναι απών για άλλη μια φορά λόγω τραυματισμού ο Μάριο Ζέλιτς.

Από πλευράς γηπεδούχων, ο Πέπε Γκονζάλες τόνισε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αν θέλουμε να μπούμε στα πλέι όφ, πρέπει να κερδίσουμε. Στον β’ γύρο δεν έχουμε παίξει τόσο καλά, αλλά είχαμε κι ένα δύσκολο πρόγραμμα. Πιστεύω όμως ότι σιγά – σιγά ανακάμπτουμε και από δω και πέρα θα δείξουμε ξανά το καλό μας πρόσωπο».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top