ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπόκα κατά Ρίβερ Πλέιτ! Υποψίες για “στήσιμο” του 8-0 (video)

Οργιάζει η φημολογία στην Αργεντινή και τη Βολιβία για χειραγώγηση στην επιβλητική νίκη της Ρίβερ Πλέιτ (8-0) επί της Χόρχε Βίλστερμαν, όπου ο Νάτσο Σκόκο πέτυχε πέντε γκολ, φθάνοντας στο χατ-τρικ από το 19ο λεπτό. 

Στον πρώτο προημιτελικό στη Βολιβία, η Χόρχε Βίλστερμαν είχε νικήσει 3-0, έτσι φάνταζε το απόλυτο φαβορί για πρόκριση στα ημιτελικά του Copa Libertadores 2017. Στη ρεβάνς η Ρίβερ Πλέιτ νίκησε 8-0 με τον Νάτσο Σκόκο να πετυχαίνει τα πέντε γκολ και τα πρώτα τρία (χατ-τρικ) ήδη από το 19ο λεπτό.

Ωστόσο, στις δύο χώρες (Αργεντινή και Βολιβία) οργιάζει από την Τρίτη (26/9) η φημολογία για “στήσιμο” του συγκεκριμένου ματς. Η Χόρχε Βίλστερμαν εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει κάθε υποψία χειραγώγησης της αναμέτρησης.

Η αντιπαράθεση δεν άργησε να μεταφερθεί εντός συνόρων Αργεντινής και να αποτελέσει (ένα ακόμη) πεδίο διαμάχης ανάμεσα στις δύο μεγάλες ομάδες του Μπουένος Άιρες και της χώρας.

“Η αλήθεια είναι ότι η άλλη ομάδα (Χόρχε Βίλστερμαν), έμοιαζε να είναι ερασιτεχνική. Η Ρίβερ έχει καλούς παίκτες, αλλά η διαφορά ήταν μεγάλη. Δεν βλέπεις κάθε μέρα μια ομάδα να βάζει οκτώ γκολ σε ματς Copa Libertadores”, υποστήριξε ο πρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς, Ντανιέλ Ανχελίσι, για να του απαντήσει ο ομόλογός του της Ρίβερ, Ροδόλφο Ντ’ Ονόφριο:

“Είναι λογικό ένας οπαδός της Μπόκα να καίει την τηλεόρασή του όταν βλέπει ένα ματς στο οποίο η Ρίβερ νικά 8-0. Πονάει πολύ”.

To Top