Μπόκα Τζούνιορς: Ντεμπούτο με γκολ για Ντε Ρόσι (video)

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Ντε Ρόσι με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς.Ντεμπούτο με γκολ έκανε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι στη Μπόκα Τζούνιορς στον αγώνα Κυπέλλου με την Αλμάργκο, όπου η ομάδα του Ιταλού μέσου ηττήθηκε με 3-1 στα πέναλτι (1-1 στα 90΄και 120΄).

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Ντε Ρόσι, έμεινε στον αγωνιστικό χώρο 76 λεπτά, έγινε αλλαγή και μετά από πέντε λεπτά η Μπόκα δέχθηκε την ισοφάριση.

Ο 36χρονος άσος, ο οποίος πέρασε όλη την καριέρα του στην ιταλική πρωτεύουσα και την Ρόμα, δήλωσε στους οπαδούς πριν από το παιχνίδι ότι είχε έρθει στην Αργεντινή όχι για τα χρήματα, αν και ασφαλώς είναι καλά, αλλά για την επιθυμία του να καταστεί ένας από τους πιο διάσημους της ομάδας.

«Είμαι παθιασμένος με αυτόν τον σύλλογο από τότε που ήμουν μικρός. Αυτός ο σύλλογος μου επιτρέπει να παίζω σε εξαιρετικό επίπεδο και με τον τρόπο που μου αρέσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους έφτασαν στη Νότια Αμερική, τόσο ο Ντε Ρόσι όσο και ο Χουανφράν υπογράμμισαν την έλξη να αγωνιστούν μπροστά στους διάσημους παθιασμένους φιλάθλους της Νότιας Αμερικής.

Για τον Ντε Ρόσι, ο οποίος ήταν ευπρόσδεκτος από τους οπαδούς στο Μπουένος Άιρες, τα χρήματα είναι σαφώς δευτερεύοντα. «Το γεγονός ότι είμαι ευρωπαίος παίκτης προκαλεί πάθος και περιέργεια. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό και ελπίζω ότι πολλοί περισσότεροι από τους συναδέλφους μου μπορούν να έρθουν από την Ευρώπη ή την Ιταλία και να βιώσουν αυτή την αγάπη. Ποιο είναι το επόμενο όνειρο; Να κερδίσω ένα μεγάλο τουρνουά εδώ, αυτό θα ήταν πραγματικά το κερασάκι στην καριέρας μου», επισήμανε.

To Top